Fredag

Grågrågrågrå och ännu lite mera grå. Så kan dagens väder beskrivas.

Trots detta väder så begav jag mig till både Apotek och Ica i sällskap med syrran.

Självscanningsaffären fick lite sämre betyg än vanligt idag. Jag skulle panta lite burkar och båda burkmaskinerna var det fel på, då har dom en telefon man bara lyfter på och berättar vad felet är, i den telefonen tutade det upptaget! Syrran gick in i affären och sa till att det var fel på alla pantmaskiner, inte fasen kom det nån personal för det heller. Till slut så lyfter jag telefonen en sista gång och då funkar den och sen äääntligen kommer personal som fixar till maskinerna.

Jag var helt slut innan jag började icahandlingen idag. Det var en himla tur att vi bestämt oss att åka på apoteket innan Ica för annars hade jag inte orkat med det. Dyrt blev det på apoteket också, jag är på ny högkostnadsperiod, så nu är månadens bidrag slut innan det ens anlänt.

Syrran kom på att hon glömt att köpa bacon, hennes meny för kvällen skulle bestå av Flygande Jacob. Som tur var så hade jag ett paket bacon i kylen så hon följde med upp för att hämta det och fick se mina "nya" hyllor lajv. Vet ni, hon sa att hyllorna såg bättre ut lajv än på foto. Tänk på det ni som fått mms med foto av mina nya tvhyllor!!!

När jag kom hem så skulle jag köra en Hagbardkur samtidigt som jag tänkt koka storkok köttfärssås. Jag orkade inte nåt jag. Istället så tog jag en Ibumetin och la mig på soffan. Sen var jag redo att börja stöka i köket och fick ihop en jättegod köttfärssås!!!

Vid Apoteksbesöket så kände jag mig lite lyxig och köpte Plackers, nu har jag lyckats pilla runt med en sån så att jag har helt ont i nedre käken vid främmersta tänderna. Hoppas att jag inte ställt till nåt med tänderna nu när jag snart ska till tandläkaren.

Jag tittade för första gången i mitt liv på Let´s Dance. Dansen idag var quickstep! Faktiskt så är det så att jag kan lite quickstep, har lärt mig tillsammans med Befälhavaren för många år sen. Anledningen att vi lärde oss just quickstep var att det var den käckaste låten på Befälhavarens danskursskiva. Det var väl en stor besvikelse detta med Let`s Dance, men nu har jag allafall tittat på det.

Dagens upplysning: Det är inte bra att lägga en tejprulle under brödrosten och sen rosta bröd, tejpen smälter ihop till en enda klump.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I utlandet kan man inte stava till alfabetet. Det kan inte jag heller."
Albert, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008