Torsdag

Jag behöver inte vara kattvakt till Apache. Imorse somnade killen in på djursjukhuset.

MrT är jättelessen och anklagar sig själv att han inte åkte in till sjukhuset med Apache igår. Mest är han nog chockad över att det hände eftersom det gick så fort, dessutom hade han inte en aning om att kastrerade hankatter ofta får problem med urinvägarna och att sånt är farligt. Idag förstod han varför jag tjatade så på honom när han hade njursten, han visste tydligen inte att sånt är farligt ens för människor.

På ett sätt så var det väl bra att det gick fort men MrT hann inte med, han tycker inte att han fick säga hej då ordentligt och det måste kännas hemskt. Det är så himla svårt att vara stark och säga att Apache har det bra nu, även fast jag vet att det är så. Jag börjar tänka på Majsan och grinar och T är hemma hos sig och grinar. Men det finns en som är glad, Pysen, en av Ts andra katter. Pysen och Apache kom inte riktigt överens och det var därför vi tänkt att Apache skulle bo här ett tag. Samtidigt så tror jag att Pysen också tycker det är konstigt att Apache inte är hemma, en fattas ju.

Det är inte ofta jag har upplevt en gråtande T och det känns väldigt konstigt. Själv känner jag mig lite otillräcklig och vet inte vad jag ska göra eller säga till honom. Jag hade ju trott att jag skulle få besök av T och Apache till helgen.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag är jätterädd för utländska djur."
Beate, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008