Söndag

Jag blir faan galen!!!! Kan inte allt bara flyta på????

Igår så skulle jag som bekant se på film, men mitt i så var jag bara tvungen att gå in på banken för att titta hur jag ligger till ekonomiskt. Då, då jäklar har jag inget internet!!! Tänkte att det är ju bara att gå in i routern och kolla vad felet är, inte fasen kom jag in i routern!!!

Det är en himla tur att jag inte lyssnar på min lilla Mamma och bara har en router utan tre! Jag erkänner mig ännu en gång som internetberoende. Allt är nu inte riktigt som det ska i min verrireservrouter men jag har intörnätt på alla datorer och jag har fått igång min tvlåda. Allvarligt, sånt här händer inte, det är ungefär som med min kökssax, det händer bara inte!!!

Och nää, jag är fortfarande ingen nörd!!!

Senare under dagen så tyckte jag att när jag har fungerande ljud från datorn ut i storljudet så är det lite roligare att spela in vinylskivor till mp3. Över en sida på en skiva gick bra, sen hittade jag Majsanhår i skivorna och började störttjuta. Ringde T och berättade vad han har att vänta sig, fast han lär ju inte se nån skillnad mellan katthåren. Jag tjöt och livet sög stenhårt. Men, det gick faktiskt bättre än förväntat och jag kunde fortsätta spela in vinylskivor.

Helt plötsligt när jag sitter framför vinylskivorna så rasar en kruka med en kaktus ner, rakt över mig liksom, den stod ovanpå en högtalare ovanpå vinylskåpet, vaaaaarför??????. Tur att den missade själva huvudet för om den träffat där hade jag säkerligen tuppat av.

Sen så ringer min syrra och har fullständig panik över att hon inte hittar lottoraden. Hon och några kompisar spelar varje vecka och denna veckan var det hennes tur att hålla reda på det, då ställer hon sig i duschen lagom till lottodragningen! Det var ett jäkla besvär att hitta lottoraden nånstans men till slut så hittade jag den på svenskaspel.se under resultat, inte faan hade syrran vunnit nåt, all ansträngning om att hitta raden var alltså förjäves.

Bara för att jag började med vinylen så har jag inte sett en enda film! Jag skulle ju inte göra annat än se film i en vecka liksom, aldrig blir det som man tänkt sig! Istället så avnjuter jag Steve Vai, Tesla och Winger på vinyl i surroundljudet och det känns såååå jäääävla braaaaa!!!! Tack snälla JPH!!!!

Bonus på mitt vinylinspelande blev att jag fick igång tändaren som snälla Conrad.se skickade med skivspelaren! Lite kul eftersom det var en vindsäker, sån där som ändrar färg på lågan när man tänder den! Jag har grön!!!

Idag blir det middag med kokt fisk från egen sjö och till det kokt potatis och gräslökssås! MrT kommer och lagar själva maten så jag behöver bara njuta av den!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag brukar inte klappa främmande hundar, särskilt inte utländska för de kan bitas. Men det händer att jag ber min lillasyster att klappa dem, hon är bara två år så hon är väldigt modig."
Mathias, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008