Onsdag

Idag så trodde jag att jag skulle få en middagsgäst, tills jag såg i tvtablån att det är fotboll ikväll. Landskamp som jag inte alls är intresserad av att se. Däremot T, middagsgästen, är ju i det närmaste fotbollsberoende. Då tyckte han att vi skulle äta och sen se fotboll och sen skulle han jobba. Då tyckte jag att vi kunde äta middag på fredag eller nåt istället.

Hur som helst, han skulle absolut träffas idag! Inte för några trevliga aktiviteter utan för att han behövde min underskrift på ett papper. Guuud så tråååååkig han är va???

När klockan var eftermiddag så ringde Lund, hon var på väg att hämta på dagis. Jag kan upplysa om att ett trasigt hjullager på en bil låter förjäkla mycket. Enormt liv, jag blev helt trött i huvudet av vårt samtal.

Vinylandet går vidare. Skivor som är lite skeva går inte bra på spelaren. En av de skeva skivor jag hittade var en grupp som kallade sig Prophet, också en sån där skiva som jag undrar varför jag har och varför den över huvud taget har kommit ut. Kan säga att den blev inte direkt bättre av att det blev svajigt ljud på den eftersom skivan är skev. Något lite bättre blev det med dubbla slipmattor på tallriken men bra vet jag inte, tror helt enkelt att Prophet är ett hopplöst fall.

Det är kul det här med att vinyla, med hjälp av vilket år skivorna kommit så vet jag liksom hur livet var då, jag minns inte året men jag minns hur det var när jag köpte skivan. Utom vissa som jag köpt på rallis fem år efter de kom ut dårå. Jag mindes liksom att jag när jag var tolv år fick in månadspengen på mitt konto och fick åka till Föreningsbanken med uttagsblanketter för att få tag i pengar, jag tyckte inte det funkade så bra så då fick jag ett bankomatkort. Ringde T och berättade vad han har att vänta sig, hans ena dotter fyller tolv nu om bara nån månad.

Sen så har jag ju hittat en hel del kvalitetsskivor också, igår hittade jag till exempel Dokken. Hur bra som helst var de då men nu är de nog bara lite halvbra. Insåg när jag lyssnade på Dokken att jag varit på Hovet och sett dom, då var de förband till AC/DC och det var den dagen jag upptäckte hur jäkla bra AC/DC är! Det är jag mycket lycklig för, AC/DC förgyller vilken städdag som helst, och en hel del annat också! Hur jag kunnat missa AC så länge är fortfarande en gåta.

Roligt också att hitta skivor som jag inte lyssnat på på en 15-20 år och ändå så vet jag texten halvbra och hur låten slutar. Helt galet ju!!!

Samtidigt med vinylandet så genomfördes tvätt av kökshanddukar, det hade jag inte gjort på länge märkte jag, en hel stor Ica-kasse full med smutsiga handdukar liksom. Av MaPa och av mosterE har jag fått kökshanddukar så att jag förmodligen aldrig kommer behöva köpa en sån handduk nåt mer i hela livet, tänk vad stålars jag kommer spara på det!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tror att världen slutar i Nacka för där finns inte mycket att göra, bara ett par gungor."
Stefan, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008