Lördag

Mitt paket var som sagt lite spännande. Igår så tvättades silklakanen som var med i paketet, får se när andan att bädda rent infaller. Gardinerna kom så långt som till sovrummet, dock så ligger de i en hög där inne.

Det väsentligaste, köksmanicken, fungerar alldeles utmärkt!!! Rårivna morötter är ju så gott! Det åt jag igår, utan trasiga naglar eller knogar!

För att lösa det lilla bråket med T som uppstod så skickade jag ett sms till honom igår och berättade att mitt paket kommit. Han orkade inte ens svara. Jag känner mig ännu mer uppskattad. Tyvärr så ringde jag upp honom bara för att fråga hur det ligger till, killen är 50 år och känner inte till vanligt telefonhyfs. Samtalet slutade som vanligt med att det var jag som var lessen och han som inte bryr sig ett jäkla dugg. Han borde ju ha lärt sig under de åren jag varit sjuk att mitt självförtroende är lika med noll och att jag alltid tror att allt är mitt fel och att jag är värdelös och lika med noll, men inte då. Ingen empati för fem öre från honom.

Men vad kan man vänta sig av en kille som inte ens kan förstå uttrycket det är inte ens fel att två träter.

Jag trodde i min enfald att T förstått att jag är sjuk. Tyvärr så verkar det inte vara så. Han har på allvar trott att när jag ser glad ut så är jag glad, han har inte förstått att jag, i de flesta lägen, försöker ta på mig en mask för att verka normal. Han tar för självklart att jag ska ta hänsyn till att han är hörselskadad men det är inte alls lika självklart att han ska ta hänsyn till mig.

Ikväll är det första deltävlingen i Melodifestivalen. Mina idåååler Poodles är med!!! Hoppas bara jag kan hålla mig vaken efter två nätter utan sömn.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Världen slutar aldrig för den är rund. Så man kan inte stiga av."
Joel, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008