Söndag

Nu har jag varit på gång att färga håret ett tag, känns som att jag hoppar det, det blir ju aldrig av. Igår hade jag tänkt att ha i färg men fastnade med att sticka på extralånga muddar på ett par lurviga torgisar istället. Känns hopplöst just nu med det mesta. Jag hatar mitt liv!!!

Förutom hatet så kan jag upplysa om att jag faktiskt är riktigt bra på nånting. Storkoket igår blev såååå jäkla bra!!!! Gott som bara den och 11 lådor i frysen.

Mellon igår bjöd på skandal som vanligt, hur fasen kunde Kebabpizzalåten vara bättre än den där om svalan? Carola, hon har ju provat på det där med operationer, hon borde nog göra nåt åt sin underläpp och haka för de darrar ju i tid och otid. Tack vare att hon sjöng tillsammans med Andreas Johnson så gick hon vidare till andra chansen, annars hade hon åkt direkt!
Bananflugorna fick sällskap av Sanna Nielsen direkt till final i Globen, men Sanna var bättre förra året tycker jag. Aj lajk the Bananaflajs!!

Häromdan så ställde jag om mina timers på lamporna, jag tyckte alla lampor tändes medans det var ljust. Igår så tyckte jag att det tände sig lagom tid men idag hann det bli jättemörkt här innan det tändes. Den stora frågan, ska jag eller ska jag inte ställa om igen? Det lär bli ljusare ute inom snar framtid, hoppas jag på allafall, så lite mörkt några dagar kanske går att stå ut med. Förresten så har jag en himla massa värmeljus som kan mysa till lägenheten också.

Idag så blev jag grymt sugen på klyftpotatis, men eftersom jag inte hade potatis hemma så blev det inget av med det. Orken att ta sig till affären var så långt bort att jag inte ens letade efter den. Tur jag har köttfärssås i frysen!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I utlandet har de vackert väder hela tiden. De har så vackert väder så de behöver inga väderrapporter."
Lisa, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008