Måndag

Igår fick jag för mig att jag skulle gå in ett par gamla skoboots. Skorna är från ungefär -89 och jag har inte använt de sen typ -91. Randsydda skinnboots som egentligen är jättefina men tyvärr har blivit lite stela av att stå i garderoben i 15 år. Pappa gråter väl i sin himmel över hur jag behandlar dessa skor. Hur som helst, jag blötte ner strumpor och klämde på mig skorna och sen väntade jag, och väntade, och väntade lite till på att allt skulle torka.

Medans jag väntade passade jag på att vinyla och insåg att jag har en hel drös med skivor som faktiskt är äldre än skorna. Glädje och sorg blandades kraftigt då ett Majsanhår fanns på en av skivorna. Av alla skivor så låg det på KLF-skivan, i och för sig så gillade hon sån musik, när sånt spelades så placerade hon sig centralt mellan alla högtalarna. Däremot, Magnus Uggla, då flydde hon in under badkaret.

Skorna är nog ett av de par skor jag har/har haft som är mest snygga och bäst i kvalitet. Äkta Levi's!!! Det ni!!! Jag tror skorna kostade 895:-, på den tiden, en halv månadslön nästan ju.

Förövrigt kan jag berätta, för er som var med på KLF-tiden då det begav sig, att lp-skivan inte alls låter som deras singlar.

Gårdagens vinylande fick mig att minnas att jag och en kompis pryade på en radiostation när vi var 14 år. Varför fortsatte man inte med sånt liksom? När jag var 15 pryade jag i en skoaffär, det mindes jag också bara för den där skivan.

Eftersom det tog sån himla tid för skorna att torka så passade jag på att läsa ut min bok. Den vita massajen alltså. Om du inte har läst den så rekommenderar jag den verkligen. Under läsningen av nämnda bok har jag blivit både glad, arg och lessen. Helt otroligt hur långt efter i utvecklingen Afrika är.

Jag har hittat ett mycket bra citat som kanske kan förklara varför jag mår som jag mår:
"Happiness in intelligent people is the rarest thing I know." Ernest Hemingway



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I Italien är de väldigt hetsiga. De kör om bilar som kör fortare än de gör själva. Jag har aldrig sett en italienare, men jag har sett en belgisk person."
Timian, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008