Onsdag

Shoppinglista skriven, 3 saker på listan är tomatrelaterade, betyder det att det går mycket pasta just nu? Och att jag inte har några stålars?

Shoppinglistan började ta form när jag igår bestämde mig för att köra ett storkok med köttgryta. Idag blev det alltså utflykt till självscanningsaffären och sedan hem och stöka runt i köket. Skärmaskinen fick komma fram på diskbänken redan igår, kändes som att det var så länge sen jag använde den att det behövdes en kontroll av funktion på den.

Nu funkade skärmaskinen alldeles utmärkt så innan utflykten så skivade och strimlade jag kött och la i marinad. En jäkla massa kött blev det!! Tur att jag inte handlade innan utan efter så jag kunde köpa ordentligt med lök och morötter och grejs som jag ville ha i.

Jag hade ju bestämt att handla mitt-på-dagen-tid, så blev det självklart inte. Först, efter skärmaskinen så ville jag diska av den så att det inte skulle fastna och lukta massa äckel om den, in i diskmaskinen och så fick jag vänta på den. Medans jag väntade på disken så började jag titta på en film på tv som visade sig vara himla bra och jag var tvungen att se klart. I slutet av filmen ringer MrT och jag har ju inte tid att prata så jag ringde upp honom när filmen var slut.

T hade köpt ny dator för 13000:- och det hade varit strul med det mesta och han hade fått åka och byta och ha sig. När allt strular och man egentligen vill ge upp så måste man ju prata av sig så det gjorde han.

Det hela slutade med att jag kom till affärn när klockan var halv sju, jag som tänkt åka dit vid ett liksom. Ingen köttgryta till middag idag inte, jag långkokar mina grytor jag.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Man behöver inte resa runt för att upptäcka världen. Man kan ju bara sitta hemma och titta på kartan."
Joel, 6 år
"Eller så kan man gå in på internet."
Tilda, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008