Torsdag

Idag fick jag ett gomorron-sms från syrran där hon upplyste om att tävlingen var 13:00. Tävlingen, musikfrågesporten på båten, hon och Izas matte är på kryssning igen.

Smart som jag är så bad jag syrran köpa öl till mig, då slipper ju jag åka till bolaget liksom. Idén i sig var väl perfekt tills syrran svarar: Välj själv, åk till bolaget eller Birkaterminalen. Jäjä, jag åkte och hämtade dom.

Bara för att jag då ändå var vaken och faktiskt ganska pigg så ringde jag värden om min läckande toastol. Jag säger att det droppar ut vatten på golvet och ändå dröjer det nästan tre timmar innan nån ringer mig. Vatten på fel ställe är inte bra, det är vad jag fått lära mig, men det gällde tydligen inte här.

MrTs nya dator, problemen fortsätter. Jag känner nu att jag verkligen gjort rätt i mitt val med att vänta med Vista, det är Vista i hans nya dator sörrni. Jag tror faktiskt inte att vi har pratat såhär länge i telefon nånsin på 17 år innan detta. Det där med Vista har jag aldrig ens provkört och han tror liksom att jag vet allt om det ändå, det enda jag vet är vad jag hört från bekantingar som haft problem.

När vi skulle lägga på lite så ringde husvärden på dörren, det var inte den vanliga så T fick stanna kvar i luren. Gubben går in och kollar i badrummet och efter tio sekunder kommer han ut och säger att nu går han. Jaha, var det så lätt att fixa säger jag. Det visade sig att det inte var så lätt att fixa och att jag måste ha en ny toastol för själva tanken hade tydligen spruckit. Då frågar jag när det sker, jaa, tidigast på måndag säger han. Tur att jag bestämt att vara hemma i helgen så jag kan tömma hinken så det inte svämmar över helt, när jag påpekar det för gubben så säger han att det inte gör nåt om det rinner på golvet. Tydligen så är läckande vatten inte så himla viktigt och jag inser varför det började droppa ner vatten i min lägenhet förut, ingen gjorde väl nåt åt droppande vatten i lägenheten ovanför.

Gubben som var här hade inte det minstaste uns av humor utan tog allt gravallvarligt, när jag sa att han måste ringa på måndag och kolla om jag är hemma så blir han nästan arg. Sen så säger han att jag måste plocka ut allt från badrummet, inklusive tvättmaskinen. Jaa du, tvättmaskinen sitter fast så den kan jag inte flytta. Då blir han nästan arg igen och tror inte på mig utan måste gå in i badrummet igen och titta att elsladden verkligen sitter fast i väggen. Gissa om det var skönt när han lämnade lägenheten.

Mitt i telefonsupportandet så börjar då tävlingen. MrT har som tur är varit här och själv hjälpt till med tävlingen så han blev inte chockad, hade han inte varit med själv förut så hade han nog trott att nåt brunnit här. Nu tyckte han det istället var ganska kul när jag måste släppa det vi håller på med för att kolla upp vilket fängelse i Sverige Johnny Cash har spelat på.

Vips så var klockan tre och jag skulle hämta brudarna klockan fyra!! Lite lätt bråttom blev det med dusch och allt, men jag hann. Alla kom dit dom skulle trots att jag körde!

Nu ska jag försöka få igång min gamla bläckstråleskrivare!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En som har stora kläder är antingen utlänning eller väldigt fet."
Alexandra, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008