Fredag

Igår när jag ändå var igång efter husvärdsbesök, datasupport och skjutsning så fortsatte jag när jag kom hem med att försöka få igång min bläckstråleskrivare. Jag använder den i stort sett bara när jag skriver ut stryk-på-bilder till mina stickade saker men nu när laserskrivaren inte funkar så tänkte jag att jag kanske kunde få igång den så den gör nån nytta. Skrivarhuvudet, det som sprutar ut färgen på pappret, brukar torka och inte gå att få igång utan det brukar bli en tur till Classe för inhandling av nytt huvud för en dryg femhundring.

Nu kände jag att jag inte hade en femhundring över så jag försökte få igång den allafall. Först kom bara blanka papper ut, inte speciellt oväntat, sen tänkte jag, hmm, eftersom det ändå inte funkar så kan jag ju lika bra försöka med vad som helst. Sagt och gjort, jag sprejade 5-56 på skrivarhuvudet, det är ju smörj och lösningsmedel liksom. Gissa om jag blev förvånad när det sen fungerar att skriva ut! Tyvärr så blev det inte svart på utskrifterna och jag stod i valet och kvalet över att byta bläckpatron. Skulle jag byta och det inte skulle fungera så torkar ju den öppnade bläckpatronen och kommer aldrig att funka. Ringer T för att få lite råd och mest för att bestämma mig, han sa byt patron. Å vet ni? Jag har en skrivare som funkar och dessutom skriver ut svart!!!

Lite senare på kvällen fick jag reda på att det inte alls är 5-56 man ska använda till skrivare utan hellre startgas. Alltså, hur funkar det liksom? Startgas använder jag till att spruta in i luftintaget på hojen och då går den igång om den nu strejkat innan. Tydligen så finns nåt på Apoteket som heter Isopropanol, det ska också fungera på dumma skrivarhuvuden. Tänk va, varje dag lär man sig nåt nytt.

Jag som inte brukar vara ute i tid är nu ute i vääääääldigt god tid. I år, för första gången nånsin, så vet jag redan nu hur jag ska fira min födelsedag. Liiiiite småkär blir jag nu igen i Sajk! Den här underbara nyheten fick jag veta tack vare mitt vinylande, jag skickade: Give me an R till Sajk och fick tillbaka resten av texten. Helix!

Jag har inte mindre än tre vinylskivor med Helix, varav en är nästan sönderspelad.

Här är mina apschyssta skor, måste bara visa liksom:

Syrran har kommit på ett enda fel med dojjsen, hon har inte samma storlek på skor som jag. Izas matte var helt förvånad över att syrran bara dök på mina skor det första hon gjorde när vi sågs, exakt hur konstigt är det när man har så jäääääävla schnygga skor liksom?????



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag vet att det finns rymdvarelser. ET och Roger Pontare och Raptur RX2. Men de är snälla."
Filip, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008