Söndag

Idag så fick vi nybakat bröd till frulle! Resterande deg från pizzabaket igår ställdes in i kylen att jäsa över natten, så när jag gick upp stoppade jag in i ugnen och sen var det klart! Jättebekvämt! Och framförallt förjäkla gott!!!

Efter fikat så blev det en tur till Classe i Farsta. T skulle ha etiketter till cd-skivor och jag skulle ha en reflek till cykeln. Just jäklar, jag har ju glömt att tala om att jag numera har en moddad cykel, häromnatten när jag inte kunde sova så började jag med det projektet. Nu har den inga skärmar och är lättare att frakta den i hissen då, tyvärr blir det så att jag inte tänker cykla annat än när det är torrt väglag, men det får vara så.

Jag skulle också ha sån där plutt till vattenkranen i köket, sån man kan vrida runt och få dusch. Eller jag skulle ha två, en till mig och en till Mamma. Sen hittade jag ett Playstationspel i billiga lådan också. Inte för jag vet om lådan var så himla billig, notan blev 822:- i kassan, men då fick jag med mig en batteriladdare till bilen också....och ett Playstationspel....som jag fastnade totalt i...

Det känns verkligen som i-lands-problem när man blir sketaarg på en tecknad trädrot liksom.

Framemot kvällningen så ringde jag Edna. Härreguuud alltså, jag tror vi pratade i två timmar!!! Eftersom vi är så himlans förberedda så har vi redan nu börjat planera en fika, då kanske vi hinner en fikers innan sommarlovet. Jaa, vi är väldigt snabba och det passar alla alla dager.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Utanför jordklotet börjar universum. Där finns ingenting, bara meteoriter och hemorrojder och sådana saker."
Peter, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008