Måndag

Idag var Mamma här på mat. Hon skulle egentligen komma och fika för att se hur det blev med mina hyllor som Lina och jag var till Strängnäs och köpte, men sen så var jag sjuk och hon sjuk och jag sjuk och så, så idag blev det mat istället.

Jag var så jädra tajmad, stod precis och rörde ner det sista i pannan när Mamma plingade på dörren!!! Det har väl aldrig hänt förut, jag brukar typ börja med maten när gästerna anländer.

Imorse så kom gubben som skulle byta min toastol. Fajn. Han donar och har sig i badrummet och stönar som att han ser på porrfilm. Sen bara går han, utan att stänga dörren eller nåt liksom, han kunde ju ha sagt att: Jag kommer snart tillbaka med nya toan. Tur jag upptäckte att han lämnat dörren öppen så jag kunde gå och stänga den liksom.

Sen kom han allafall tillbaka och satte fast den nya, borrade och hade sig och stönade igen som om han såg på porr. Härregud liksom! När han äntligen stönat färdigt så säger han: Det är lite smutsigt i badrummet men nu funkar toan. Jäjä, sa jag och stängde dörren om mig. Sen tittar jag in i badrummet och möts av en syn som inte var av denna värden. Blött och skitigt över hela golvet och hela tvättmaskinen. I den sörjan låg lite sönderslaget betonggrus också. Den nya toastolen invigdes av kräks!

En sak som inte är bra märkte jag fort. Toastol med knapp som man spolar med är livsfarliga för naglarna, direkt har jag haft av en idag. Jag vill ha sån knopp som man drar upp, allt för att skona naglarna.

Efter denna skitupplevelse så kändes det ju inte sådär jätteangeläget med matlagning och det kanske var bra eftersom jag för första gången i mitt liv var så himla tajmad med att ha maten klar.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Världen är som ett bowlingklot som hänger i luften och snurrar. Man vet inte om världen är stor eller liten, för vi har ingenting att jämföra med."
Johannes, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008