Tisdag

Vilket strul det varit idag med tekniken i mitt hem. Först så säger en dator att den inte vill vara med, jag fixar det och får den att vilja vara med allafall lite. Sen så ska jag starta tvn och boxen, då vill inte min tvlåda vara med alls!!!

Nån timme senare så vill även tvlådan vara med lite. Den vill nog ha ett nytt usb-minne, eller i allafall få det som finns formaterat och omgjort från början. Jag ååååååårkar inte!!!!!

För säkerhets skull så kunde jag inte logga in på msn förräns klockan var fem på eftermiddagen, höll på att bli lite lätt galen över det eftersom jag kände att jag behövde prata lite och klaga på min tvlåda och badrum. När jag väl fick logga in så såg jag att det nog inte var hos mig felet hade varit för det var så få inloggade, det borde tyda på att fler haft inloggningsproblem.

Badrummet ja, jag har fortsatt att städa, idag utan att kräkas!! Efteråt så blev jag helt slut och snurrig i huvudet, kanske min hjärna fått överdos av ångorna från de städmedel jag använt?

Egentligen så hade jag tänkt starta upp hojen idag, det kunde jag ju fetglömma direkt, regn, regn och åter regn förtog glädjen över att ut och åka. Jag hade också tänkt att handla lite men avstod det också på grund av regnet, lite blandad handling stod på programmet och längst upp på listan stod värmeljus. Mina 300 + 100 värmeljus jag handlade i höstas är nu tvärslut, jag har bara några doftljus kvar och såna tänder jag bara ett eller max två åt gången. Hur jag ska klara mig utan värmeljus vet jag inte men det får ju gå.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Månen bor i rymden. Den lyser upp mörkret, så natten inte glömmer att det snart blir en ny dag."
Ann-Sofie, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008