Onsdag

Jag åkte och handlade igår allafall, jag kände att det där utan värmeljus inte skulle funka. Inhandlade 600 värmeljus, en handcreme, två Palmolive duschcreme energy och 6 par trosor. Allt bara för att jag känner att jag har så gott om stålars nu när jag får hela 200 spänn mer av f-kassan varje månad.

Ett problem uppstod, igen , här hemma. Jag behöver en till scartkontakt i tvn. Där finns två, det har jag kollat och bägge är upptagna. I den ena sitter tvlåda och i den andra dvdspelaren, nu vill jag ha in playstationen också. När såna här operationer genomförs så känner jag att jag vill ha en platt-tv, fasen vad min tv är tung!!! Aha, förgreningskontakt tänkte jag! Tyvärr så verkar det inte vara lika lätt med scartförgrening som med elförgreningskontakter. Enda sättet att få reda på nåt är att fråga så jag frågade, och frågade, åsså frågade jag lite till. Det slutade med att jag var mer förvirrad efter svaren än vad jag var innan.

Idag är det regn, regn, regn och grå, grå, grå. Bara för det taskiga vädret så får jag en avi i brevlådan om stort brev att hämta på bingohörnan. Så jag väntade hela dan på uppehåll innan jag masade mig iväg. Det var playstationspel!!! Tekken!!!

Dagens mat blev makaroner med cremefraicheguck innehållande lök, vitlök och färska tomater.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Himlen är också utlandet. Om man inte uppför sig kommer man inte till himlen. Men det gör ingenting, jag vill hellre vara hemma."
Nina, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008