Tisdag

Woohoo!!! Jag kan duscha och tvätta håret utan större problem!!!!

Förutom hygiensprayande så har jag idag varit på självscanningsaffären. Planen var att jag skulle kunna hänga på vagnen och scanna mina saker själv, den planen sprack då vagnarna visade sig vara för låga. Istället fick MrT springa omkring med dubbla scanners och hålla reda på vilken som var min och hans och vilka varor som skulle hit eller dit, när vi kom till kassan så märkte vi att allt det var helt i onödan då jag fick betala både för mig och honom.

När jag kom hem hade posten kommit, alla räkningar, eller alla, men en del i allafall. När jag går på banken och betalar så använder jag gärna siffergrejsen till höger på tangentbordet, sån som inte finns på laptopen, så jag lägger räkningarna som vanligt vid skrivbordet och ska knappa in. Ett problem, jag kommer inte in vid skrivbordet!!! Men, som allt annat så löste det sig lätt, jag fick låna ett trådlöst tangentbord av T som jag kan koppla till laptopen, känns bra, ska jag använda siffrorna ovanför bokstäverna på tangentbordet så tar väl räkningsbetalningen en halv dag minst!

Jag har även lyckats tvätta lite. Alltså, min tvättmaskin är ju lite halvdålig på att komma igång med centrifugeringen och jag brukar behöva sitta på den och luta den och så, just det där med att hjälpa den att komma igång med centrifugerandet gick väl halvdåligt, jag satte mig på tvättmaskinen men den skakade ju så satans mycket att jag skrek över att det gjorde så ont i knät. Till slut så centrifugerade den och jag kunde hänga tvätten, inte helt lätt men det gick bra!

All dricka intas från burk eller flaska här hemma nu. Jag har tejpat fast en flaskhållare på ena kryckan så att jag kan få med mig drickan runt i lägenheten, eller runt, mest från köket till soffan.

Nu efter alla aktiviteter idag ska jag vila lite på soffan. Jag är faktiskt lite lätt trött efter de senaste dagarnas intensiva smärta och vårdinrättningsbesök och resor.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Josef blev rätt glad när Gud sa att det var han som var pappa till Jesus. Så är det ibland, om man är väldigt ung och det mesta skedde av misstag."
Thomas, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008