Onsdag

Jag kan sitta vid mitt skrivbord!!!! T kan ta tillbaka sitt tangentbord, jag kan själv!!!

Det som känns absolut tristast nu är att vara utan bil. Jag kommer ju inte in i förarsätet ännu. Men sen, när det går att komma in så blir det ju inte så jädrans långt till allt. Nu känns det enormt långt till FiluranCity och jag borde ta mig dit för jag har fått en utbetalningslapp och en hämtapaketlapp. I väntan på att det ska gå att böja knät mer så struttar jag runt här hemma och testar hela tiden om det inte går att böja knät liiiite till bara.

JAG VILL KÖRA BIL!!!!!!!!!!!

Eftersom jag är lite dålig på att förflytta mig just nu så blir jag självklart sugen på de mest, för mig, ovanliga saker. Gå och köpa en glass är till exempel helt omöjligt. Och självklart blir jag sugen på pålägg på mackan som jag aldrig annars äter, bara för att jag inte kan gå och handla det. Det känns som att oavsett vad jag haft hemma i kylskåpet så skulle jag bli sugen på något som inte finns där.

Choklad, godis, snacks. Allt sånt som jag aldrig har hemma!!! Varför är kroppen så himla dum? I vanliga fall skulle jag säkert vara sugen på köttgryta till middag, men nu, bara för att jag har det hemma så känns det inte alls lockande. Grillad falukorv känns som en riktig höjdare idag! En rostad macka med brieost hade inte heller varit fel. Jamen ni hör ju hur det låter, värre än när man är bakis.

Kakor och bullar vill jag också ha, nåt jag aldrig är sugen på annars liksom. Det är helt sjukt det här!

Mitt i alla framgångar om vad jag klarar så kommer det bakslag. Som ni kanske hört förut så har jag lite problem med axlar och tassar, det är inte helt bra att då hela tiden belasta dessa områden, vilket jag nu får göra när jag struttar runt med kryckor. Kunde inte tassontet ta lite semester medans knät blir bra liksom????

Sen, självklart det också, tar mina medusiner slut så att jag måste på Apoteket. Det är ju bara helt sjukt att det händer just nu, jag brukar hämta medicin för tre månader, eller åtminstone en, i stöten och nu är det slut bara för att jag inte kan gå.

Mitt i allt det här så kommer min syrra på att jag nog är olycksfallsförsäkrad via facket. Sånt har jag ingen koll på så jag mailar till facket och frågar om jag är försäkrad, mailet blir läst men inte faan får jag nåt svar. Nu är ett nytt mail på gång till facket där jag undrar hur lång tid det tar att få svar. Jag blir säkert jättepoppis men jag vill ju bara veta liksom.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag kan bibeln för jag går i söndagsskolan. Josef försvann ur Jesus liv, jag tror han skaffade sig en ny fru som var lite mer vanlig än den där Maria. Du vet, de låg bredvid varandra och så blev det barn, helt utan att Gud hade med det att göra. Snickare tycker ofta om att ha det på det vanliga sättet."
Linn, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008