Tisdag

Men äntligen en vanlig dag!!!

Igår så började jag med pyssel. Jag har gjort en form av lyktställning, eller hur man ska säga, av en stoooor rulle. Ungefär som en hushållspappersrulle fast mycket större. I dagsläget är den blå men igår så började den bli steninklädd. Efter cirka en kvadratdecimeter så tog limmet slut så veckans projekt blir ju att inhandla lämpligt klister.

Igårkväll var första gången jag fick sova utan skenorna. Det resulterade i att jag inte ville gå och lägga mig över huvud taget med tanke på att jag vaknat av ontskrik natten som var. Så småningom, mitt i natten, så var jag dock tvungen att uppsöka sängen. En rätt skön upplevelse men samtidigt smärtsam. Vaknade ännu fler gånger på natten av att det gjorde ont när jag rörde mig så nu är jag jäkligt obeslutsam om jag ska fortsätta sova utan eller om jag ska sova med skenorna på.

Och, nattpinkningen, måste jag ta på skenorna då eller kan jag strutta till badrummet med hjälp av båda kryckorna. Många frågor som faktiskt kräver svar har uppstått. Jag längtar verkligen tills mitt återbesök på ortopeden nu för då kanske jag kan få lite svar.

Efter den natten så var jag ungefär exakt hur trött som helst och har mest legat i dvala hela dan. Benet uppallat i soffan med hjälp av kuddar gjorde att jag kunde halvsova dryga två timmar utan skenorna i allafall.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"I puberteten börjar kroppen gå sina egna vägar."
Thor, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008