Tisdag

Jag har så himla bra kompisar!!!!

Igår så satt Vippen och Kapa och bara förklarade och förklarade för mig hur jag skulle göra med min tvlåda. Lådan trasslade till sig igår så jag fick krypa på golvet och få riktigt jävla ont i knät.

För en gångs skull så kände jag att jag inte behövde få igång allt i lådan just exakt då utan att jag faktiskt kunde spara det projektet tills idag. Det kan vara så att det onda knät kanske bestämde det. Hur som helst så tror jag faktiskt att jag i och med det här har lärt mig nånting nytt och sånt är ju aldrig fel!!!

Även fast det blir såhär massa strul så tycker jag faktiskt att det är kul att hålla på med det. Eller just när jag håller på så kan jag bli galen men sen när allt väl funkar så känner jag mig grymt nöjd med mig själv, trots att jag inte gjort nåt själv utan bara fått hjälp.

Observera att denna sida inte är något aprilskämt! Jag har verkligen världens bästa kompisar!!

Min syrra, hon är ju en riktig hjälte. Vet ni vad hon har gjort idag? Hon har kört två bilar! Dessutom så var hon och besiktade Cajan och han gled igenom utan problem så nu kan jag vara lugn både för bil och systerson.

Min syrra får jobba hårt nu när jag går på krycks. Idag så fick hon åka med mig till självscanningsaffären efter bilprovningen. Allt för att MrT är lite lätt seg, jag och T har ju varit på väg till affärn sen i fredags så syrran kändes som ett något snabbare alternativ. Dessutom så försökte jag köpa två av allt, två creme fraiche, två påsar lök och så. Så om jag säger till T idag att jag vill handla på söndag så kanske vi kommer iväg då, det blir ju lite svårt sen framöver när syrran åker bort, då måste T hjälpa mig.

Åver änd aut från Filuran the hjälpbehövande



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Vetebrödsdagarna är de få dagar man är lycklig efter att man har gift sig."
Runar, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008