Tisdag

Jag kommer förmodligen snart få nån hjärtattack eller liknande. Först chockad av MrT och sen en ännu större chock från JPH. I söndags hade han varit på DeBaser och kollat på Hayseed Dixie! Han hade berättat det på msn tjugo i fyra, det var väl då han kom hem eller nåt. Jag ringde syrran och bara sa att jag var väldigt upprörd, men fatta, vaaaaarför var inte jag och syrran där liksom???? Våra idoler!!!! JPH hade inte ens fotat, slarvpellen som har flera kameror.

Smakprov på Hayseed Dixie kan du höra här! Så jäkla bra! De har gjort en skiva med AC/DC-covers i samma stil, kanonbra!

Förmodligen kommer JPH aldrig nånsin mer glömma att systrarna sisters gillar Hayseed Dixie!

Igår var det som sagt fotboll. Jag blev lite sugen på en öl till fotbollen. Samtidigt så passade jag på att prova min självständighet, jag åkte till bolaget själv. Smart som jag är så skulle jag ha ölen till fotbollen och så åkte jag till Globen, men liksom vars spelas matchen då??? Söderstadion!!! Många var det som ville ha en öl till fotbollen. En oduglig kassörska dessutom. Ändå så tog det inte så himla lång tid. Och det kändes så jädra bra när jag var hemma och hade klarat av det helt själv!!!

Matchen? Det är så himla mäktigt när hela Söderstadion står upp med halsdukar och sjunger med i Kentas "Just Idag Är Jag Stark"!! Min Söt-Petter gjorde första målet! Sen gjorde väl Giffarna ett mål som bör hamna bland säsongens snyggaste, jaa, jag måste erkänna det för det var så jäkla snyggt! I andra halvlek tog Bajen kommandot och matchen slutade 5 - 3, Charlie Davies fick göra mål och det gillar jag!

Idag var det pysseldags. Det kändes rätt bra att det var på eftermiddagen, jag sov ända tills jag var tvungen att åka, tror jag missade lite väl mycket sömn innan ortopedbesöket igår. Det gick jättebra på pysslet, säkert mest för att jag inte behövde ta itu med något annat än hur det varit med mitt knä.

Ikväll är det dags att köra iväg syster + resesällskap, det vill säga Izas matte, till Arlanda. Brudarna har ju förbeställt sen flera månader tillbaka, förbeställning som de måste påminna. Läkaren igår sa att det inte var någon fara att belasta knät, inte mer än att det gör ont, så nu kan jag ju bromsa när jag kör bil också. Känns säkert som fasen!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Graverade mammor går med babyn i magen i cirka 204 månader."
Hedda, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008