Torsdag

Jag älskar min wokpanna!!! Den var jäkligt dyr när jag köpte den men den är värd varenda krona!

Igår gjorde jag en enormt god rätt i wokpannan som bestod av kyckling, vitkål, gul och röd lök, wokgrönsaker och ris. Toppade rätten med en massa cashewnötter! Guuud så gott!

Igår så fick jag också sms från syrran. Det stod att de var på bussen på väg mot hotellet och att det var varmt och skönt så resan gick nog bra! Tjejerna kände sig vid avresan hur sexiga som helst i stödstrumpor, jag är ju ännu sexigare med min ortros, och det känns väl som att de kanske har fått av sig strumpsen nu.

Idag var det premiär hos sjukgymnasten. Det gick bra och jag fick göra lite övningar som jag även kan göra hemma, eller ska göra hemma rättare sagt. Det kändes jättebra att gå till samma som jag var hos förut, lite säkrare eller hur jag ska uttrycka mig. Det enda som inte var speciellt kul var att jag frågade hur lång tid det tar innan jag är bra, hon svarade 3 månader. Det är ju hela motorcykelsäsongen nästan!

Hemma ska jag inte använda kryckor och ute ska jag försöka med en krycka. Det där med en krycka känns lite sådär, men helt klart bättre än två. Jag kunde gå med den enda kryckan på både höger och vänster sida, växla liksom. Detta innebär att jag kommer kunna handla själv! Hur bra känns inte det tror ni?

Efter sjukgymnasten så har jag lite ont och är mycket trött. Tröttheten kan nog inte sjukgymnasten beskyllas för utan beror nog på det att jag somnade halv elva igårkväll och vaknade två. Sen kunde jag inte somna om förräns femtiden, bara för att vakna sju av grannens väckarklocka!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Äldreomsorg är att dela sina sorger med de äldre."
Anton, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008