Fredag

Idag hade jag tänkt åka till självscanningsaffären utan krycks. Sen kom jag på att det är fredag så jag lugnade mig lite med just den aktiviteten. Första gången utan kryckor och massor med folk kändes inte som det ultimata läget för att bevisa min självständighet.

Istället kom jag på att jag skulle ringa Farmor Bonde. Först kom jag fel och sen fick jag inget svar. Kom på den billianta idén att ringa Bönderna men där blev det heller inget svar. Till slut så kom jag på att jag har Fru Bondes mobilnummer så jag ringde henne, klart som sjutton att jag inte fick nåt svar, hela Bondefamiljen var på kalas!

Framemot kvällen så pratar jag lite med JPH. Han berättade att Treat, av alla jäkla band, skulle ha releaseparty på Harry B James. Jag kom inte på en enda låt med Treat. JPH berättar numera alla uppträdanden han ens funderar på att gå på.

Jag bestämde lite snabbt att jag åker in till stan om JPH gör det. När han upptäckte att det var releaseparty så bestämde han sig för att stanna hemma. Då bestämde jag mig också snabbt för att stanna hemma. Lite halvtrist men säkert väldigt bra för mitt knä! Trängas med folk är väl inte varken min eller JPHs favvissysselsättning.

Om du inte visste det så är Treat ett, hmm, hårdrocksband, svenskt, som hade sin storhetstid på 80-talet. Har jag för mig allafall. Jag minns att jag och Misen var och tittade på bandet i Jakobsberg av alla ställen. Misen och jag sprang på konserter hela tiden och hade väldigt mycket kul!!! Tänk bara att man sett massor av stora band. AC/DC, Iron Maiden, Guns'N'Roses, Mötley Crüe. Vi gick även på massor av konserter med svenska band och artister, mest när John Norum var med eftersom det var Misens största kärlek på den tiden.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Man är inte äldre än man ser ut. Det betyder att man kan vara rätt gammal."
Jonas, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008