Söndag

Det stora lördagsnöjet blev att åka till scanningaffären utan kryckor. Det gick bra, jag hade vagnen att hålla mig i, men sen när jag väl var hemma så hade jag ont, riktigt ont. Jag låg däckad i soffan med ett stort glas cola hela kvällen. Bara för detta riktigt stora glas med cola så kunde jag inte sova sen, eller det kanske berodde på att jag hade ont också. Ortrosen kliade och var hur oskön som helst så jag lossade den i omgångar. Upptäckte att en av "dynorna" på den hade legat trippelvikt hela dan och nästan orsakat ett sår.

Det kanske inte var helt bra att ta utan-kryckor-premiär på affärn, kanske skulle nöjt mig med att gå ut med soporna eller nåt sånt istället. Lätt att vara efterklok. Eller var det handlingslistan som var för lång kanske? När jag gjorde müsli häromdan så tog allt slut, havregryn, rågflingor och flytande honung. Dessutom så skulle jag ha makeup-svampar, som jag inte ens fick för det fanns inte, svamparna finns på nedre planet så jag fick ju en extra, och som det visade sig, helt onödig tur där också.

Oavsett detta att jag fick så himla ont så kändes det underbart bra att kunna handla av mig själv utan att behöva be någon om hjälp. Känner att jag nog saknat det här att strosa runt själv i mataffären. Trots att jag strosade själv så glömde jag ris och jäst så jag får möjlighet att snart handla, av mig själv, igen!!

Nu när jag inte kunnat vika benet som jag vill så har jag inte kunnat idka hårborttagning. Idag försökte jag att epilera bort lite hår, vet ni exakt hur ont det gör när man har långa hår???? Gaaaaahhh!!!!! Jag gav upp och försökte istället med rakhyvel, det gick bättre men jag kom inte åt överallt. Vi får se vad MrT säger imorron!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man blir gammal får man en liten kropp med mycket skinn. Man är som en liten sophög om man ramlar ihop."
Olivia, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008