Måndag

Idag var det dags för fotboll igen. Hemmamatch på bortaplan, derby mot Aik.

Bästa överraskningen var Kristoffer "Poppen" Björklund i målet. Kändes direkt mycket säkrare än med Shaaban. Tyvärr så fick han inte hålla nollan för Aik fick en straff på övertid, han gick allafall åt rätt håll. Min och Ts nya idol!

Det blev inte så mycket mer än fotboll idag, jag sov i stort sett hela dagen. Igårkväll kunde inte jag sova för jag hade så himla ont. Tog tablett men det gick inte bort. Ringde i ren panik över smärtan till T och bad honom kolla om jag kunde ta mera tabletter, min vanliga sjukrådgivare är ju i Thailand. Han tittade på fass och läste där och rekommenderade att jag nog skulle ta vanliga Ibumetin och inte nån mer av receptmedusinen, jag lydde honom och så småningom så gav den intensiva smärtan med sig så jag fick lite vila.

Det är tydligt att det går mycket energi när jag får ont eftersom jag var så jättetrött idag. Det kan förstås bero lite på vädret också, regn, regn och regn inspirerar inte direkt till aktiviteter. Jag sov som en stock när T ringde och sa att han snart var på väg hit och då var klockan ungefär 18 tror jag.

Största ansträngningen jag gjorde var att jag i slutet av andra halvlek gick till köket och värmde mat. Hade färdig i kylen, inte en suck att jag skulle orkat laga till något. Det tog hela andra halvlek och lite till att få i sig maten. Nu är jag proppmätt!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gamla människor är inte så friska. Ofta orkar de inte gå raka från brevlådan till kaffekoppen."
Lisen, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008