Tisdag

Idag var det lite bättre väder! Dessutom så var jag lite piggare. Sopen fick besök av mig, Mamma och Cajan. Det är ju tur att man har lite olika bilar att välja på, hade vi tagit Mammas bil hade vi fått åka minst två gånger. Cajan rules när det gäller att lasta in saker!!!

Innan vi åkte iväg så ringde jag MrT för att höra om han kanske var lite tillgänglig som sopgubbe, det var han tyvärr inte. Men, eftersom Scorpan säger att jag har en krutgumma till Mamma så tänkte jag att vi fixar det själva. Jag studsar ju dessutom omkring utan kryckor nu. Vi var nu inte riktigt så starka som vi trodde, en säck med betong/cement-skräp blev kvar för att vi inte orkade lyfta den. Snabbt löste vi det, T eller kanske systersonen får lyfta den.

Jag frågade Mamma när systersonen ska komma hem, hon visste inte. Han och flickvän är på Mallis. Det är ju själva den att släktingarna inte kan hålla sig hemma!

Det är inte bara systersonen som vi inte har koll på när han kommer hem, vi kom också på att vi inte vet när syrran kommer hem. Som tur är så är jag inte bokad som hämtning till nån av dessa två.

När vi ändå var ute och åkte så tog vi en tur till scanningaffärn. Jag kompletteringshandlade det jag glömde sist, det vill säga ris och jäst. Fick dessutom hem billig kyckling och lax! Smaskigt!

Ännu en gång så måste jag ju berömma mina kompisar! Jifer tyckte lite synd om mig och mitt knä, hon tröstade mig med att hennes dotter också går med ortros. Inte på benet utan på ena armen och runt hela kroppen liksom. Stackars liten!

Har pratat med gulle-Cam idag. Till helgen ska vi ses och fika med hennes ungar! Jag sa att jag skulle baka bullar och ta med, men sen så vet jag inte hur det blev, tror att Ed och Al ska baka istället. Ed och Al är hennes barn alltså.
Cam hade goda nyheter! Hon får, efter sommaren, börja jobba dagtid. Jag blir så glad för hennes skull, hon har en kämpig tid just nu. Dessutom så kanske hon kommer förbi på en förmiddagsfika på landet till sommarn, läste i tidningen att det skulle bli en bra sommar iår så det är bara att hålla tummarna för att det stämmer!!

Det är faktiskt lite kul att kompisar bara kommer förbi på landet. Det ligger in the middle of nowhere, rakt ut i skogen liksom. JPH kommer förbi och tvättar bilen, det kan man ju inte göra någon annanstans. Och nu då till sommarn att Cam ska komma förbi på en fika. Observera att både Cam och JPH bor i stockholmstrakten och att landet ligger dryga 50 mil från Stockholm.

Planer klara för både helgen som kommer, sommarn och dessutom mitt födelsedagsfirande! Känns ju bra att vara planerad fyra månader i förväg med kul saker!!!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Den fysiska skillnaden på gamla och unga människor är att det knarrar i kopplingarna och att de ofta är mer utdragna i benen."
Fabian, 8 år
"...tänderna gnisslar också och så blir kretsloppet dåligt."
Fanny, 6 år
"...och stötdämparna i knäna fungerar inte längre."
Gustav, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008