Onsdag

Nää, JPH säger att jag far med osanning! Han åkte minsann inte till landet för att tvätta bilen utan han var på väg hem från Kalix och blev dessutom tvingad att tvätta bilen. Hur det egentligen ligger till? Han svängde in på gården på landet och Mamma sa att han skulle tvätta bilen.

Det där med att jag studsar fram utan kryckor kändes igårkväll som en liiiten överdrift. Jag fick riktigt ont, igen. Dumma! Min söt-Mamma ringde och frågade hur det var efter sopenfarandet och jag ljög och sa att det var bra, man ska inte oroa mammor i onödan!

När jag låg på soffan och hade ont och tråkigt så skickade jag skamliga förslag till T via sms. Inte ett jäkla svar!!! Ringde upp efter nån timme för att fråga hur länge han ska vara tråkig, gissa om han svarade. Nämen självklart inte!
När man får skamliga förslag så går man väl:
1, gå med på förslagen
2, avböja vänligt men bestämt
eller har jag massuppfittat det hela nu igen?

Senare på kvällen när T och jag pratar så är han enormt lättirriterad och låter lite halvsur hela tiden. Det visade sig att han hade fått böter av farbror blå på 1500:- för att han inte hade bältet på sig när han åkte hem till sina barn med deras grejer. När han är irriterad över nåt så bör man inte ens försöka prata med honom har jag nu lärt mig. Han kom med kommentarer som gjorde att jag ännu en gång började fundera på om han förstått vad diagnosen depression och sömnstörning innebär.

Hoppas att han är snällare idag, håll tummarna!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är inte svårt att bli gammal. Det är bara att följa med strömmen."
Linn, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008