Torsdag

Idag har jag varit hos sjukgymnasten. Jag har ju fått upp rörligheten i knät massor bara på en vecka och det kändes bra att gå dit. Sjukgymnasten föreslog att jag skulle cykla lite, jag hoppade upp på cykeln och skulle börja trampa och kommer inte runt med högra benet, det bara gick inte att få runt på bakhalvan av trampvarvet. Vilket nerköp! Jag som tänkt föreslå att jag kan gå på spinning.

Jag frågade också, mest för att det varit så himla fint vårigt väder idag, om jag kan ta ut hojen. Tyvärr så måste jag vänta med det några veckor till, måste kunna cykla innan det blir hojdags.

I vanliga fall så gillar jag att cykla, men nu vill jag inget hellre än att cykla! Ringde farmor Bonde och fick lite uppmuntran om det här med att det blir en sen hojsäsong och då kändes det genast lite bättre. Fick tillfälle att skratta i omgångar, bland annat så finns det en hund på bondgården, Tessie. Det är en glad prick, när hon viftar på svansen så viftar hon liksom på minst hela kroppen, svårt att förklara men det ser skitkul ut! Denna viftning var precis vad hon sysslat med idag då farmor Bonde och Tessie varit själva hemma, bönderna var på utflykt till stan.

Sen så har jag märkt att det här med ip-telefoni inte är helt säkert. Så mycket problem som jag har haft med att antingen ringa eller att andra haft problem med att ringa mig har jag inte haft nånsin förut. Först så trodde jag att det kanske berodde på mina dumma trådlösa telefoner, men på senare tid har jag märkt att det strular oavsett vad för telefon som är inkopplad. Säga vad man vill om koppartrådstelefon, det må vara dyrt men det funkar!!! Tur man har mobil!

Om ni höll tummarna igår för att T skulle vara snällare så vet jag faktiskt inte om det funkade, jag pratade inte med honom alls igår. Jag känner på mig att han nog hör av sig lite senare idag, det är ju fotboll.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om man börjar bli gammal och kommer på att man inte vill dö kan man bara ta vitamintabletter och avföringstabletter."
Nina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008