Fredag

Jag har världens sötaste systerson!!! Bara så ni vet om ni skulle tro nåt annat!

Igår så ringer systersonen och bjuder in mig på födelsedagskalas imorron. Han tyckte det var så länge sen som vi sågs och att jag har gått på krycks och grejer. Tänk va, jag är 14 år äldre än honom och han frågar sånt ändå.

Tur att man har en sån söting i familjen så man kan vara lite glad, T hörde inte av sig igår trots fotbollen!

Jag tänkte att han säkert gick på matchen så jag försökte ringa honom efter slutsignalen. Inget svar, ringer igen eftersom killen är hörselskadad, inget svar. Sen när jag tyckte att han borde hunnit komma hem så ringde jag hem till honom, då svarar han äntligen. Han hade inte varit på matchen, och han hade försökt få tag på mig. Fick lära mig en ny sak om T, försökt få tag på = ringt på min hemtelefon en gång. Eftersom min hemtelefon varit puckad så hade jag alltså missat det samtalet.

Det var lite synd att jag missade det samtalet för igår var vår nya idol på planen igen. Han räddade en straff!!! Han är ju sååååå bra!!!! Vår nya idol Poppen! Matchen slutade med vinst, 2-1.

Vi diskuterade lite annat än fotboll också och jag blev lite lessen. Det var inte han som varit dum utan jag, enligt honom. Jag tror att vi kanske var lite dumma båda två om jag ska vara riktigt ärlig.

Idag har jag försökt bjuda in T på middag imorron. I middagen ingår övernattning och att vi inte lämnar sängen förräns fotbollen börjar på söndagen. Fotbollen börjar 15:00. Vet inte om det blir av, han skulle ut på krogen ikväll. Så nu får ni hålla tummarna igen!!! Håll en tumme för projekt rädda-Filurans-sexliv!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Håret blir grått för att hjärncellerna skrumpnar ihop."
Erland, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008