Lördag

Igår så kom MrT över och vi hade högtidsstund till Indiana Jones. Filmen är 27 år och fortfarande bra! Nästa fredag blir det mera Indy, De Fördömdas Tempel. Det kan hända att jag blir lite småkär i Indy faktiskt.

Fördömdas Tempel är nog den av Indy-filmerna jag sett flest gånger. Systersonen hade den som favorit när han var liten, tillsammans med Vilda Jakten På Juvelen, eller vad den nu hette, Michael Douglas hade huvudrollen som äventyrare och hjälte allafall och systersonen kunde inte säga juvel utan han sa juväääl. Just när det gäller den grejen så måste han ju brås på sin pappa.

I veckan så var MrT sjuk, då skickade jag träningsschema till honom, det har jag aldrig gjort förut. Tack vare detta träningsprogram så orkade han med mig hela kvällen, natten och idag. Härreguuud att jag inte kommit på den idén förr! Nu överväger jag att sätta samman kanske en 7-8 träningsprogram som han kan öva på innan vi träffas, jag blir nöjd och han orkar, pöööörfäcktt!!!

Idag har jag och T varit på affärn 3 gånger! Först en gång tillsammans, sen hade jag glömt köttfärs och sen hade T glömt krossade tomater. Det värsta är att ingen av oss ens blev förvånade över att vi var in tre gånger efter varandra på Ica liksom. Hon i kassan mest log när T varit inne och handlat sina glömda tomater.

Nu låter det kanske lite knäppt att jag går och inhandlar köttfärs när jag har hela frysen full, men så dumt är det inte. Jag har nu invigt min hamburgerpress och lagt 7 burgare i frysen. Det är nog inte så bra att ta fram köttfärs och sen forma om den och frysa in igen, därav köttfärsköpet.

Imorron så blir det hamburgare till fotbollen. Hamburgerbröd och räksallad är inhandlat, känns som att jag glömt bort sallad och gurka men det kanske T kan kompletteringshandla imorron.

Fast hemmagjorda utan gyllene måsen på dårå.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gamla män klarar inte att få upp snoppen så mycket. Och om de klarar det så sjunker den ihop igen med en suck."
Ronny, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008