Söndag

Efter hamburgarfixningen igår så tog jag mig an Madeluttans Anekdoter, titta gärna in och kom med kommentarer. Sidan börjar nu ta form och kan nog bli riktigt bra framöver bara Madeluttan skriver ner fler anekdoter.

När anekdoterna var fixade så tog jag fram tarotkortleken. För länge sen, massor av år alltså, fick jag en tarotkortlek av JPH och jag har aldrig riktigt satt mig in i det där innan, den har mest legat i sin kartong och samlat damm. Jag tror att JPH köpte den när han var i London, men jag är inte säker, och boken som kom med kortleken är på engelska. Nu är ju jag ingen intörnattionell läsare så jag orkar inte läsa långa texter på utrikiska, inte långa texter över huvud taget, men MrTs mamma har gett mig en bok om tarot på svenska som jag igår försökte ta mig igenom.

Observera försökte!

Det visade sig att det här med tarot är ingen exakt vetenskap utan det finns flera olika kortlekar. I min lek finns till exempel inte kortet death, vilket i och för sig känns ganska bra. Lovers finns, alla som sett James Bond vet att det kortet finns med i tarotkortens värld. Live And Let Die, Bondfilmen som inte bara innehåller tarot utan även den bästa Bond-låten!

Så nu när jag håller på att läsa om tarot så funderar jag självklart på att öppna en sån där betaltelefon med sånt. Eller vänta nu, jag tror ju inte att folk ringer såna linjer.

Jag tror jag blivit shoppingberoende. Nu har jag beställt mera trosor. Eller kan det bero på att trosurvalet har krymt här efter ortrosbärandet? Helt klart är att det säkert blivit billigare om jag beställt från samma ställe och allt på en gång, men så känner jag att jag har ju så mycket pengar att jag har råd med flera olika fraktavgifter.

Nu ska jag invänta fotbollen. Och middagen! Idag får jag se hur mina hamburgare blir!!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om de gamla hade kunnat få barn, skulle det inte ha varit så bra. För det är så ont om plats på pensionärshemmen som det är och hur skulle det gå om det kom massvis med barnbvarn och barnbarnsbarn också."
Johannes, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008