Tisdag

Det där med hamburgaren till mat igår gick väl sådär får jag erkänna. När jag tog mig ut till köket för att börja med gårdagens mat så hade jag lämnat hamburgerbröd, i en icke försluten påse, på diskbänken. Konsistensen på dessa var mer likt skorpor än hamburgerbröd. Räksalladen hade jag varit duktig och ställt in i kylen men osten stod jämte bröden på diskbänken och hade en mycket hård kant. Jag blir galen på mig själv när jag är så här förvirrad!!!

Jag har ännu inte fått motorcykelbatteriet på laddning. Mest ligger jag hemma och har ångest för det fina vädret och min oförmåga att åka hoj. Det låter kanske som ett litet bekymmer, men det känns i hela kroppen och när jag hör hojarna utanför så känns det ännu mer.

Dagens glädjepunkt var att gå till sjukgymnasten. Jag orkade fler repetitioner och fler kilon på flera övningar!!! Det innebär ju att jag är ett steg närmare hojåkning!

Efter sjukgymnasten hade jag tänkt att åka och köpa torkarblad. Baktorkaren hänger och dinglar och har ingen som helst funktion och imorron är det besiktning. Systersonen fick ju nerslag på torkarbladen när han besiktade Cajan så jag tänkte att jag ska i allafall inte ha dåliga torkarblad när jag åker dit. In på OK, läste i katalogen, plockade ner rätt nummer. Öppnar förpackningen och ser att den ser inte lika ut som den som sitter på. Frågar personalen om jag kan få hjälp med att sätta dit den just eftersom den ser annorlunda ut. Personalen säger att jag måste boka tid i verkstaden om jag vill ha hjälp med sånt. Som tur var så hade jag träffat butikschefen för självscanningsaffären vid torkarbladen på OK så jag frågade om han kunde hjälpa mig, det kunde han! Det var bara ett problem, den nya baktorkaren passade inte!

Jag gick tillbaka in på OK och sa att den inte passade och att jag behöver nån annan variant. Det finns inte säger då personalen. Till saken hör att jag var nästan helt säker på att syrran varit just på den OK och köpt torkarblad och dessutom fått hjälp att få fast dessa på bilen. Lite upprörd blir jag att det är skillnad på om man får hjälp eller inte beroende på vilken personal som jobbar.

Jag fick gå ut från OK utan torkarblad. Tittade på klockan och insåg att det var försent för att åka till märkesverkstan. Funderade lite snabbt på vad jag skulle göra och kom på den bästa idén idag, jag ringer syrran och frågar om jag får låna hennes baktorkare. Jag fick låna den så jag åkte ner och böt. Fick då reda på att hennes baktorkare är för en annan modell på bilar än den vi har bara för att den ska passa. Härreguuud!!! Då blev jag ju ännu mer irriterad på OK-kärringen! Känns som att jag bojkottar den OK jag var på ett tag framöver.

Tur att jag har kvar lite av det glada från sjukgymnastiken så att dagen inte känns helt misslyckad.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När gamla människor blir förälskade slipper de sitta på varandra, för då kan de inte göra barn ändå."
Tor, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008