Fredag

Dagbok goes blogg!

Nu har även jag fastnat i bloggträsket. Nu har jag egen blogg minsann, samma som här i dagboken, men ändå. Här kan ni se den: Filurans kajplats. Samtidigt kommer allt finnas kvar här, precis som vanligt.

Ikväll är det högtidsstund igen. Indiana Jones och de fördömdas tempel. Nu har jag inte sett den på flera år och det blir lite kul att se hur mycket repliker och liknande jag minns. Eftersom det var systersonens favorit-Indy-film när han var liten så har jag sett den rätt många gånger.

Jag är helt säker på att jag minns tjejens skrik efter Iiiiiindyyyy!!! När hon skvätter parfym på elefanten är lite kul också. Och så Short Round som kör bil med en kloss på foten för att nå pedalerna. Shorty säger också: You listen to me you live longer!

Tydligen så glömde jag att berätta vad som var i min paketleverans igår, sårri. Det var en step-up-bräda. Jag kliver på sån hos sjukgymnasten och tänkte att det kan nog vara bra att kliva på en sån hemma också. Det blir ju inget step-up-pass direkt utan det går långsamt, knät pallar inte hur mycket som helst ännu. I mars så trodde jag aaaldrig att jag skulle kunna köra step-up igen men nu ser det ljust ut, snart så kanske jag kan vara med på passen på gymet igen.

Just nu så pallar knät max 10 minuter så det är nog trots allt ganska länge kvar till gympassen.

Igårkväll så fick jag uppleva något jag aldrig upplevt förut, MrT försökte ha sms-sex med mig. Hur det är tänkt att något sådant ska fungera begriper jag inte men om det funkar för honom så vajj nått. Det funkade inte för mig så jag frågade om vi skulle se Jonsson tillsammans idag, då är han bortbjuden till grannen och tycker att vi kan ta det imorron. Härreguuud, imorron är det inte Jonsson på tv ju!!!

Jag tittade i tv-tablån och hittade ett annat mycket intressant program imorronkväll. Den perfekta penisen hette det och det kan ju inte vara annat än intressant. Tyvärr så hade inte MrT den kanalen, han kunde dock erbjuda den perfekta ändå.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Sexualdriften blir svaragr med åren. Men gamla människor kan också vakna till erotiskt - särskilt mitt i sommaren när alla går utan kläder. Då kan de plötsligt komma på det igen."
Inger, 11 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008