Måndag

Den kalla ölen på uteservering igår uteblev. Messade MrT och frågade om vi skulle gå på min lokala kinakrog och käka, det gick inte för T + barn skulle till T-dotterns stall och titta när de släppte ut hästarna. Jag fick frågan om jag ville följa med men jag är ju rädd för hästar! Traumatiska minnen från i somras sitter fortfarande i, det var då vi hittade en bortsprungen häst på skogen.

Idag var det sjukhusbesök enormt tidigt! Innan tio, fatta hur tidigt det är för mig liksom! Dessutom så när jag kommer dit så får jag veta att doktorn jag ska träffa inte ens befinner sig i Sverige. Ersättningsdoktor jagades och kom så småningom dit. När jag kommer in till ersättningsdoktorn så har han en elev, men alltså, mitt knä är nåt jäkla studieobjekt, det var ju elever när vi var där första gången också. Till min glädje så behöver jag inte besöka sjukhuset nåt mer utan hädanefter bara min kära sjukgymnast!

Eftersom det var mitt, förhoppningsvis, sista läkarbesök för det här med knät så ringde jag Folksam för att höra om jag enligt dem anses färdigbehandlad då. Men se det var jag inte, sjukgymnastiken räknas som behandling också. Så nu är det helt upp till sjukgymnasten när jag är klar! Samtidigt tycker jag det låter lite konstigt det där som hon på Folksam sa, om jag hade jobbat så hade jag nog varit tillbaka på jobbet nu även fast jag går hos sjukgymnasten. Jaja, det blir deras problem, tydligen så ska de begära in journaler och sånt när allt är klart och allt är klart när jag slutar hos sjukgymnasten.

I Aftonbladet står det att myggorna har det fördelaktigt av detta väder och det känns väl sådär. Jag tillhör den gruppen människor som får mycket och stora myggbett. Har alltid varit så, när jag var liten och grannungen kom och visade upp sitt myggbett så förstod jag ingenting, är det ovanligt med mygg?? Grannungen tyckte att hans myggbett var bland det hemskaste som drabbat honom och där står jag hemkommen från landet med säkert hundra myggbett som ser ut som stora bölder. Här är artikeln från Aftonbladet.

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Jag tror folk var lyckligare förr i tiden. I alla fall såg det ut så. Idag blir barnen tvingade att skratta och se glada ut."
Mattias, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008