Tisdag

Igår var det fotboll. Snäll som jag är försökte jag ringa MrT för att säga att han kunde se matchen här, han hade fått en tvräkning på 1000 spänn efter att ha beställt så mycket matcher.

Jag började redan när jag var på väg hem från sjukhuset. Då fick jag inget svar, han jobbade väl tänkte jag. Sen så låg jag på soffan och vilade knät, hade lite ont efter läkarbesökets klämmande, men sen när knät började kännas okej igen så försökte jag igen att ringa honom. Fortfarande inget svar.

Tre minuter innan matchen ringer han på min mobil, den hade så dåligt batteri att den tvärdog. Då när jag ringde upp så svarade han i allafall. Han hade minsann inte märkt att jag hade ringt på dan men på eftermiddagen när han låg och sov (han jobbar heltid ) så hade han hört att det ringde. Meh, om han hörde att det ringde så sov han väl inte heller???

Oavsett om han sov eller inte så hade han beställt matchen, så jag frågade om han tjänar bra med stålars nu. Jag drar inte in några stålars var svaret jag fick, men alltså, här försöker jag tänka på hans ekonomi och erbjuda gratistittning på fotbollen men det duger tydligen inte, jag ska sluta vara snäll!

Att största anledningen att få tag på T var att jag ville ha hjälp av honom att få Mammas spis på plats är ju en helt annan sak.

Matchen då? Jo, Hammarby tog emot Gefle på Söderstadion. I slutet av första halvlek så gjorde Gefle 0-1 på straff, straffsituationen resulterade inte bara i mål utan även att Monteiro blev utvisad. I början på andra halvlek kom ett sms från Plumse, där stod: Heja Gefle! Huuuur kan man skicka sånt till mig mitt i en match?? Va???

Strax efter Tidaholmsramsan så såg Charlie Davis till att det blev 1-1. Strax därpå drämde han till med ett skott i stolpen, och sen fortsatte han att vaska fram massa chanser. Sen gör inhopparen Dadomo 2-1 och lyckan är total på Söderstadion! Bättre kommenatator var det igår också, Peter Markstedt var expertkommentator, gammal hammarbyspelare för er som inte visste det. Tyvärr så var kommentatorkompanjonen den namnförvirrade som var med och pratade på förra matchen.

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats. Länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.