Onsdag

Hamburgermiddag idag! Mina hamburgare blir så himla fina nu när jag har en hamburgerpress, huuur har jag kunnat klara mig utan en sån förut??? En sked köttfärsblandning och trycka ihop och det blir pörfäkkta burgare. Såhär ser den ut:

Igår fick jag faktiskt MrT att hjälpa till med att justera Mammas spis. Han är snäll och rar ibland sörrni. Vattenpass för Mamma och MrT, själv så hällde jag vatten i en stekpanna och kollade. Till sist så kollade T också med stekpannan. Oavsett metod, den blev plan och förhoppningsvis så kommer den fortsätta vara det om nu inte Mamma ska till och städa där bakom varje månad.

När vi åkte därifrån fick vi med oss tjälknöl och T fick även köttfärs. Det ska bli riktigt gottigt med tjälknöl, jag kan ju inte göra det i min spis eftersom den har lägsta temperatur 150°. Jag har faktiskt försökt ett par gånger, men det där med att reglera gradtalet med hjälp av luckan blir inte bra, dessutom en himla spring fram och tillbaka till spisen och det är inget kul eftersom det tar måååånga timmar att göra.

Jag hann med sjukgymnasten också, där går det framåt hela tiden. Tyvärr så blev det nog lite väl hårt pass igår för jag hade väldigt ont på kvällen. Men, skam den som ger sig, idag blir det mera träning. Förr i tiden så styrketränade jag, det känns lite ynkligt med de vikter jag klarar av idag mot vad jag klarade då. 10 kg i benspark är mer än tillräckligt just nu, där brukade jag köra minst 25-30 kg.

Nu ska jag försöka få tag på Missan för en onsdagsfika, det är inte alltid det lättaste!

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats. Länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Även om gamla tanter kan ha en väldigt stor anläggning är det helt slut på mjölkproduktionen."
Håkan, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008