Torsdag

Dataspel, jag säger bara dataspel!!!

MrT och hans ungar är ju WorldOfWarcraft-junkies. T-sonen är nog den som är allra mest beroende, han tror att livet är slut utan WOW. Nu tror T att han ska lösa WOW-beroendet och har därför införskaffat ett nytt spel. Det nya spelet heter Conan-nånting och ska tydligen vara helt fantastiskt kul. Det är 18års-gräns på spelet och det klarar ju MrT eftersom han fyller 50 snart, hans son klarar inte den gränsen och det ska bli spännande att se hur T gör med den ekvationen. Eller egentligen så är det inget spännande, sonen kommer ju få spela ändå liksom.

Det här Conan-spelet ska släppas till helgen. Jag har nu försökt övertala MrT om att det släpps på lördag men han säger att vissa källor säger att man kan börja spela redan imorron. Att ha en 50-åring som är dataspelsberoende är inte det lättaste. Just nu lutar det ändå åt att vi Jonssondejtar på fredagen och sen kollar in dataspel på lördag. Dataspel är rena döden för dejtandet!

Igår fick jag tag på Missan och fick både kaffe, klippning och dessutom en snabbresumé av årets ESC-låtar. Tror det var Island jag gillade och sen har Malta en låt som heter Vodka och det kan väl inte bli fel?

Klippningen skulle betalas med ett antal öl från bolaget. När Missan gjorde eller sa något dumt så drogs det av öl så det blev inte så många till slut. Som tur var så fällde Missan även en kommentar som gjorde att det plussades på några öl, annars hade det nog inte blivit några alls.

Håret blev väldig mycket kortare!!! Det blev även väldigt mycket finare!! När jag ringde MrT på hemvägen för att berätta att jag klippt mig så sa han bara: Jaja, det syns nog inte så mycket på ditt hår.

Jag gjorde nåt jag inte gjort på länge igår, jag msnade med min lånepappa!!! Härreguuud så länge sen vi pratade. Han lämnade stan, i stort sett, och sen har han varit väääldigt anonym. Försvunnit från oss alla! Riktigt trevligt att höra från honom! Känns lite konstigt att behöva berätta självklara saker som han borde veta, men det är klart, hur ska han veta vem som flyttat var när vi inte pratat på år och dar?

Sent på kvällen fick jag oväntat besök. Besöket gjorde entré och då låg jag på soffan och pratade med Lund. Besöket fick ta om det där med entrén. Tur att det blev så för oväntat besök utan Gevalia är definitivt bättre än med Gevalia. Det finns aktiviteter som slår fika med hästlängder.

Ölen som inhandlades är tills idag. Både jag och Missan är fattiga och vi ska båda till Kungsan ikväll, det är fjårtiskonsert där med RixFM, samma som vi var på förra året. Planen är ryggsäck med öl, eftersom ölen är så himla dyr på såna där tillställningar, och sen ska vi alltså smyga med våra öl. Jajasemensingen, vi tror att vi fixar det!!

En hemlis
Jag och MrT satt faktiskt och pratade i telefon om Conan, och msnade, och tittade på dutuben på filmer om och från spelet.

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats. Länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Även om gamla tanter kan ha en väldigt stor anläggning är det helt slut på mjölkproduktionen."
Håkan, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008