Fredag

Det här med kompisar är inte bara lätt. Jag trodde att en tjej var kompis med oss alla men har fått höra att hon uppfört sig under all kritik vid flera tillfällen. Vad gör jag? Jag har ju aldrig upplevt något negativt tillsammans med henne så jag borde fortfarande vara positiv. Samtidigt är det svårt att bortse från det jag fått höra. Jag vill bilda mig en egen uppfattning om alla utan påverkan men det är svårt ibland. Jag tror jag blir lite lätt avvaktande.

Igår fick jag i allafall umgås med flera stycken kompisar så då blev jag ganska nöjd. Jag har uppfattning om de kompisarna och de tillhör toppskiktet av kompisar!!

Gårdagkvällen blev en trevlig tillställning. Vi kände oss riktigt fjårtisaktiga när vi stod och skrek och hoppade. Inte så att vi stod längst fram och trängdes utan vi satt vid ett bord där det fanns ölservering. Ett tag undrade vi vad vi gett oss in på när toakön var mer intressant än scenen. Här är lite bilder:

Inte bara tvåbenta utan även en fyrbent söting gjorde oss sällskap! Många tjejer och många lipgloss, allt för att vara fina när Martin Rolinski visade sig på scenen , BWO och Måns gjorde det värt att sitta ute i kylan.

Eftersom vi skulle ut igår så tänkte jag att idag vill jag säkert ha något onyttigt till livs och köpte ostbågar. När jag skulle öppna påsen så såg jag att jag köpt fel sort, nån med "less fat" och blev besviken på mig själv över att jag inte kan handla ordentligt. Döm av min förvåning när bågarna är mer krispiga än de vanliga! Smaskigt!!!

Jag fick även bli lite upprörd igår. Min blogg, där det går att lämna kommentarer, gick inte att logga in på, det står att den håller på att flyttas. Fajn, jag läste på deras infosida för att se vad som egentligen händer. Det är då jag blir upprörd!!! På infosidan står att flytten av bloggen ska ta tre minuter, jag väntade minsann hela eftermiddagen ända tills jag begav mig till Kungsan och ingen flytt skedde. Nu idag är den i allafall tydligen flyttad och fungerar, hoppas jag.

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats. Länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gamla män har tappat greppet om kvinnorna. De har bättre grepp om yxan."
Kaj, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008