Söndag

Det blev en sen middag igår, inte förräns till CSI kom jag mig för att äta. CSI fick besök av Jack Malone från Brottskod Försvunnen och sen så fortsatte avsnittet i SVT1 i just Brottskod.
Något var inte helt rätt i det här. Sara Sidle har väl försvunnit från CSI och igår så bara var hon med som om ingenting hade hänt.
ack Malone var mer i CSI än vad Grissom var med i Brottskod. Jag blev inte imponerad över detta samarbete.

När jag ändå var igång med att titta på burken så drämde jag till och tittade på National Treasure 2. Sådär film kan jag väl säga att jag tyckte. Inte så intressant att jag inte pausade för att göra annat. Igår så pausade jag för att jag kom på att jag skulle uppdatera min ActiveGPS. Ja, ni förstår själva hur bra jag tyckte filmen var.

Idag har jag sett på What Happens In Vegas. Också en riktig skitfilm, men söt. Såg den i väntan på att syrran skulle hitta till frågesporten på båten, jaa, hon är på kryssning igen. Döm av min förvåning när inga sms med frågor anlände till min telefon, syrran och Izas matte kunde alla frågorna själva! Tror aldrig det har hänt förut. Ringde upp MrT för att berätta om min chock men det var ju helt döfött, antingen så spelade han eller så sov han efter att ha spelat hela natten. Det är vad jag tror alltså, vi får väl se när han blir anträffbar, eller heter det anhörbar när det gäller telefon?

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats. Länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gamla män är väldigt förtjusta i unga sjuksköterskor. De tycker gamla tanter är för gamla och så har de glömt hur de själva ser ut i spegeln ovanför tvättstället."
Lena, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008