Måndag

Nu förstår jag mig inte på Fortum ett jäkla dugg!!!

Jag har fått ny elmätare som ska skicka förbrukningen direkt till Fortum och det ska aldrig behöva bli avstämningsfakturor. Nu har jag fått en elräkning där det står beräknad förbrukning 30 april 176 Kwh, min mätare står på 370. Då tänker jag, lite smart är jag ju emellanåt, att jag går in på Fortums hemsida och rapporterar min mätarställning. Inte faan går det heller, där står att jag inte behöver göra det eftersom jag har fått ny elmätare.

Ringa dit känns som ett heldagsprojekt, det brukar vara en grönjävlig telefonkö där. Men fortsätter det såhär så kommer jag att ha förbrukat en väldans massa mer el än vad Fortum tror, även fast det är så att de ska veta hur mycket jag gör av med nu i och med att jag fått min nya mätare Energiboxen. Jag blir galen på sånt här!!!

Till råga på allt så vägrade MrT att svara i telefon så jag blev lite lätt stressad över monteringen i min lägenhet, det måste vara klart innan torsdag. Han jobbar och har ungarna denna vecka och jag ska till pysslet imorron och till sjukgymnasten på onsdag. När det blir såhär så tror jag faktiskt inte att han förstår min sjukdomsbild. Som han själv sa när jag så småningom fick tag på honom, varför är du stressad över det nu? Alltså, om jag kunde välja själv skulle jag helt klart välja att inte bli stressad över sånt men jag kan tyvärr inte välja det.

Sen blir T nästan arg på mig över att jag ringt och stört honom i hans dataspelande. Jag hade ju faktiskt tänkt att kanske åka över till honom igår och kolla spelet, på dan, innan tvkvällen började. Han förstod inte det alls. Om han vet att det är jag och att jag fortsätter att ringa tills han svarar, varför inte höra av sig så snart som möjligt och därmed slippa fler samtal, det räcker ju med ett sms som säger att vi fixar det imorron liksom.

Hur det nu än är med hans svarande i telefon och dataspelsberoende så blev jag lite lessen, eller lessen, jag blev jäkligt trött på att jag hela tiden måste förklara hur jag reagerar och så. Jag tycker att han borde lärt sig hur lättstressad jag är nu, jag har varit sjuk hela detta millenium. Nu ska jag faan se till att den där monteringen går att ordna utan hans hjälp!

Till det här dataspelberoendet ska väl faktiskt sägas att en hel del av mina kompisar faktiskt gillar att MrT är sån, jag tillbringar ännu mer tid med dem då.

Igår fick jag reda på vem sjutton som ringde innan 8 på morronen! Det var MrTs dotter! Härregyyyd!!! Hon erkände det själv via msn och hon kunde ju faktiskt inte veta att jag skulle vakna av det. Jag berättade som det var att jag vaknade och att pappa sov som en gris. Hon höll bara med och var mycket glad att hon sov långt ifrån honom eftersom han snarkar så himla mycket, jag som ligger i samma säng emellanåt kan faktiskt lida av det men jag brukar inte buffa på honom förräns han snarkar så mycket att jag inte hör min ljudbok.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man dör lämnar man jordens yta och sätter kurs uppåt. Om man tror på Gud vill säga. Om man inte gör det blir det andra bullar."
Håkan, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008