Tisdag

Fortumsamtal avklarat - Check!

Exakt hur puckade är Fortum egentligen? När jag ringde och sa att jag har en mätare som rapporterar själv och ändå får beräknad elförbrukning som inte stämmer så säger tjejen som svarar att det kan dröja upp till ett halvår innan min energibox börjar fungera. Men va faan alltså, om nu det är så, vaaarför kan jag inte få fortsätta att rapportera in min mätarställning på fortum.se som jag gjort innan då tills allt börjar funka??? Det är ju helt sjukt!!!

En himla tur att jag såg det där på räkningen, annars hade jag väl fått en elräkning på 3000 eller nåt om ett halvår. Gissa om jag är helt slut efter detta ringande, när saker inte är logiskt på nåt sätt blir jag irriterad. Det enklaste hade ju varit att fortsätta lämna mätarställning tills den går igång, både för mig och för Fortum. Dumma Fortum!

Lägenhetsmonteringsproblemet avklarat - Check!

Självklart så såg jag till att det ordnade sig utan MrTs hjälp. Igår när jag inte hört av honom så hade jag en mage som inte mådde bra och som dessutom gjorde ont så jag kräktes. Nu är det i allafall fixat och när jag nu har pratat med T så hade han både förslag på när vi skulle fixa det och förstod min stress, sa han, men jag vet inte om jag riktigt tror på det.

Jourstarthjälp till Cam - Check!

Jorå, mitt när det regnade som värst idag så stod jag och Cam och försökte få igång en bil som var trött i batteriet. Endast ett samtal till MrT behövdes, egentligen hade vi inte ens behövt det utan ringde bara för att vi skulle vara helt på den säkra sidan att vi gjorde rätt. Vi ville ju bara vara lite tjejiga sådär...

Pysselbesök avklarat - Check!

Inte ett av de roligaste pysselbesöken. F-kassan har tydligen nya regler igen och jag pallar inte sånt just nu så jag bröt helt. Som att det inte var nog så hade jag sminkat mig innan avfärd och sminket rann och kladdade av alla tårar, tur jag hade solglasögon med mig. Kändes inte det minsta konstigt att gå ut därifrån iförd stora solglasögon och regnet öste ner.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man dör kommer man till Paris."
Kim, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008