Onsdag

Det här att shåppa är inte alltid lätt, jag brukar ju få med mig nästan det jag ska ha från Ica men andra affärer är värre. Igår var jag på Kicks och skulle ha mascara och makeupsvampar, kom ut med mascara, hårsnoddar och två lipgloss.

Lipglossarna blev en Maybelline Watershine och en IsaDora Express Star Gloss, båda obeprövade kort. Watershine var ganska tjock i konsistensen men mjuk ändå. Isadoraglosset luktade och smakade lite åt vaniljhållet och kändes som ett riktigt, hmm, vardagsgloss fast bra och vanilj är ju aldrig fel! Mest tror jag att vardagskänslan infann sig för att jag valde en diskret ljus färg på det. Mascaran köpte jag en Loreal Beauty Tubes. Det är den som är dubbel, först vitt som "tubar" fransarna och sen svart för färgen. Den ska vara lätt att ta bort som Blinc och inte heller kladda, sånt passar mig. Den är mycket bättre än Blinc och till och med jag fick hyfsade fransar av den.

Nu är jag lite förberedd eftersom jag provat Blinc innan så jag kommer inte tro att jag tappar ögonfransarna när jag ska ta bort. Det känns nästan som att det är fransarna man sliter bort när tubarna lossnar. Nu vet du om du provar nångång, fransarna kommer sitta kvar.

Igår var det ESC, första semifinalen. Den började 21:00 så innan det hann jag med att träffa Robban över en öl på lokala kinahaket. Vi insåg att det är nästan 2 år sen vi träffades! Inget hade ändrat sig, det var lika trevligt som vanligt att träffa Robban! Egentligen hade väl allt ändrat sig men ändå. Vi hade så trevligt att vi fick lite lätt bråttom hem för att hinna till ESC.

Idag så har jag inte haft några som helst problem med smink. Sjukgymnastdags och sminka sig för att gå och träna är inget jag sysslar med. Innan jag kom dit så hade jag lite ångest över att behöva erkänna att jag slarvat med träningen sen sist, jag har haft så himla ont att jag inte ens velat prova en endaste övning. Lite orolig över att knät varit så varmt också, det har varit mest varmt där det gjort mest ont. Ska det vara så?

Sjukgymnasten rekommenderade kyla på det varma! Det var ingen fara utan bara kroppen som säger till mitt knä att ta det lite lugnare. Det kändes ju bra, även fast det gör så ont.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gamla människor behöver inte sitta i barnstol. Det räcker med att de har ett smalt bälte på sig. Om man krockar är det inte så farligt, för de ska ju snart dö ändå."
Alex, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008