Fredag

Särrijöööst alltså!!!! Jag måste flytta!!!

Häromkvällen när jag ligger i min säng och känner att jag håller på att somna så börjar det tokringa på dörren. Inte bara en omgång utan tre omgångar med tokringning!

Jag öppnar aldrig dörren om det inte ringts ett samtal till mig innan som berättar beräknad ankomsttid, så jag låg kvar i sängen och försökte hitta tillbaka till håller-på-att-somna-känslan. Det gick inget vidare. Att jag dessutom fått höra av grannar att det bor helt konstiga människor här i huset gjorde inte det hela lättare. Tur jag sov borta nu natten som var.

Konstiga människor har jag faktiskt upplevt själv här i krokarna. En man som hela tiden försöker få med en till sin lägenhet på pizza eller vad som helst. Denna pizzaman går alltid omkring i vita loafers och det gör inte det hela mindre läskigt liksom. En man som stod i soprummet och åt makaroner samtidigt som han runkade. Fatta att jag inte vill gå till soprummet själv.

I tvättstugan finns en hel del vanliga människor, men också en hel del original, tänk den gamle mannen som inte förstod vilket fack som var tvättmedel respektive sköljmedel, han hällde i tvättmedel i alla facken för att vara säker på att det skulle bli rent. Om man har riktig tur så kan man springa på pizzamannen nere i tvättstugan också, om han tvättat innan mig måste jag köra ett 90gradersprogram innan jag törs stoppa i mina kläder. Härreguud, tvättiden räcker aldrig till, vi har tretimmarspass!

Sen har vi grannen som släpper ut katten på kvällarna, hon berättar gärna för de som stökar i rabatterna att där brukar hennes kisse minsann kissa.

Igår så hade jag en liten, obeservera liten, genomgång av min stora handväska. 6 lipgloss fanns däri. Det värsta är ju att MrT inte ens blir förvånad. Tre mascaror. Och självklart lillaste sminkväskan. En liten fällkniv som är bra att ha till massor av oväntade saker, en större typ Leatherman, eller vad de nu heter. En mobilladdare för två olika sorters Nokia-telefoner.

För att summera handväskagenomgången, det finns exakt hur mycket skit som helst i den!

Just det, äventyret igår innehöll bättre aktiviteter än Gevaliakaffe!

Klagomål har inkommit, jag måste ha blogglänken varje dag. Sådeså, här är den:

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Många gamla är glada när de dör för de är trötta på att leva och trötta på att få så lite i pension."
Louise, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008