Lördag

Det känns bra att det inte bara är jag som är upprörd över SJs biljettpriser. Maysan med en del av familjen skulle ut och åka tåg och det skulle kosta 6000 spänn!!! Jag som tyckte det var dyrt med 900 spänn en väg på resan som jag hade tänkt ta.

Även om det är mer miljövänligt att åka tåg så är det alldeles för dyrt. Hur i helvete nån ska kunna motivera mig att ta tåget istället för bilen när resan blir dubbelt så dyr med tåg? Försök gärna! Jag hade hört av Cam att SJ börjat med att man kan åka för 95:- igen, det stämde ju inte. Eller det stämde lite men jag var ute en vecka försent för att kunna få åka för det priset, jag visste ju inte när jag skulle åka förräns igår.

Igår fick jag en tidning i brevlådan, inte ett dugg intressant förutom att där fanns ett korsord. Priserna, jag vill vinna 2:a eller 3:e pris, en teleskopgrillpinne med praktiskt fodral!

Jag har inte en susning om vad en sån grillpinne är och inte heller syrran, jag ringde och frågade henne sörrni. Vi har tre chanser att vinna, min tidning, syrrans tidning och Mammas tidning, det vore väl själva den om vi inte kunde få en teleskopgrillpinne. Det låter ju absolut som något man inte kan vara utan!

För ett tag sen så blev ju jag av med min Ellos-oskuld när jag köpte bland annat 10 par trosor. Jag köpte två 5-pack, en med bara svarta och en med blandade färger. Nu måste jag komma med en liten varning! Köp inte trosor i 5-pack i blandade färger från Ellos!!! Alla färgade paren har tappat resåren helt medans de svarta är precis som nya. De har blivit tvättade i 60° och inte torktumlade.

Jag ska därför inte ha färgade trosor på mig idag till middagen. Kan man vara utan trosor på middag?

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kejsarsnitt betyder att man skär ut babyn genom nödutgången."
Martina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008