Söndag

Det är varmt! Underbart väder och jag blir bara deppad för att jag inte kan åka hoj. Egentligen så borde jag ju ta vara på vädret och vara ute, men se det går inte, jag är helt knäckt och orkar knappt ligga på soffan.

Igår så försökte jag tjata på Cam om att vi borde gå på gym tillsammans. Det är alltid lättare om man är två. Hon höll med helt klart men vi kom inte fram till något direkt beslut. Hon har kort på SATS, sånt har inte jag råd med. Det känns som att jag har alla förutsättningar för att allt ska bli bra just nu.

Igår så fastnade jag i ett tvprogram. Om Stieg Larsson. Ännu en gång så inser jag hur rätt Pappa hade när han sa att jag ska skriva papper på allt. Det är helt sjukt hur det fungerar, Stieg Larssons sambo Eva Gabrielsson har alltså inte rätt till något av hans förmögenhet bara för att de var sambo och inte gifta och på det inga papper. Jag gillar inte sånt, jag hoppas att jag aldrig nånsin ska behöva hamna i en sån situation. Om jag skulle göra det så blir det förmodligen så att jag säger: Ta allt, jag älskade människan ändå.

När det gäller Stieg Larssons arv så gäller det ju precis hur mycket pengar som helst, undrar om det har påverkat de inblandade. Till slut så fick Eva i allafall bo kvar i deras lägenhet och det var väl det minsta man kunde begära.

Gårdagens gäddmiddag blev inte ens av. Istället så blev det en liten sväng på stan med Robban. Egentligen så ville jag mest gå ut igår och inte ha nån hemmamiddag, och för en gångs skull så blev det som jag ville!!! Det som kändes lite jobbigt var att jag lyckats övertala T om att vi skulle åka och handla så nu är jag fortfarande utan förnödenheter hemma. Istället har jag 15 blåsor som spruckit på fötterna, det känns inte bra, jag kommer förmodligen aldrig mer att kunna ha skor på mig över huvud taget.

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det dumma med att bryta ena benet är att man inte har så många kvar att stå på."
Frans, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008