Måndag

Idag var det egenträning hos sjukgymnasten, det vill säga att jag gör själv och hon har annan patient samtidigt. Största problemet idag var helt klart mina blåsor på fötterna. Allt gör ont, även de mjukaste strumporna känns som sandpapper. Mina träningsskor som är jättesköna var jäkligt osköna idag kan jag upplysa om. Jag gick till sjukgymnasten i tofflor. För att inte sprida panik i träningslokalen så tog jag med strumpor att ha på, jag ser ut som värsta smitthärden om fötterna med alla blåsor och sår.

Jag hade tänkt att jag skulle skölja av bilen idag efter sjukgymnasten, den planen fick jag skippa för jag kunde knappt gå ens i tofflor. Som tur är så har ju jag världens bästaste fotvårdsspecialist här och fick rådet att sitta i fotbad med olja i.

Jag tror i allafall att jag kommit på orsaken till alla dessa blåsor. Fel strumpor i lördags, nån syntetvariant så hädanefter blir det bara bomullsstrumpor. Om jag nu kommer kunna ha strumpor och skor på mig i framtiden. Om jag köper ett par skor i storlek 45 eller så så kanske att jag kan komma i utan smärta, om de är tillräckligt löst snörade vill säga. Kanske ska låna ett par skor av T för att pröva om teorin stämmer.

MrT kom med uppmuntrande ord: Du kommer nog aldrig kunna gå normalt igen, först är det knät och nu är det fötterna.

Eftersom jag bara ville sitta med fötterna i kallvatten och göra så lite som möjligt så ville jag självklart surfa runt lite på nätet, jaha, då får jag inget nät! Startar om modem och router och dator. Fortfarande inget nät. Funderar på om det kan vara det trådlösa i datorn som gett upp så jag drar fram en nätverkssladd och provar. Fortfarande inget nät. Sen äntligen, helt mirakulöst, så börjar det funka och dagen kändes med ens lite bättre.

När jag då äntligen har internet igen så ska Robban skicka över två skivor med Hayseed Dixie. Det känns som att mitt nät inte är helt okej för det går sååå låååångsamt. Hoppas jag hinner få hem skivorna innan han ska iväg till Sweden Rock. Och nää, jag tänker inte gå hem till honom och hämta skivorna, det är exakt hur jobbigt som helst att genomföra en sån aktivitet med 15 trasiga blåsor på fötterna.

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kroppen består av vatten och bröd."
Julian, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008