Tisdag

Det där med Hayseed Dixie gick inget vidare igår. Helt plötsligt så är Robban åfflajn! Dumma honom att logga ut mitt i skickningen! Nu var det ju inte riktigt så, han ringde upp och berättade att hela hans dator hade toklåst sig, till råga på allt så hade båda hans mobiler börjat strula samtidigt. Jag tror det beror på värmen jag.

När datorer tokstannar så får man minsann ge sig ut och leta själv efter vad man behöver, jag är totalt värdelös på det och hittade inte den där Hayseed-skivan. Som tur är så har jag kontakter som alltid kan hitta allt!!! Tack snälla Maths! Och tack till Jonil som har en bra ftp!

Mina fötter känns något bättre idag. Snart kanske jag kan gå på affärn och handla till och med. Nu är det väääldigt tomt i mitt kylskåp, tur jag har mat i frysen. Jag är mest sugen på kaffe nu efter att inte druckit kaffe på närmare en vecka, det är mjölk som saknas som vanligt. Men, det går ju att överleva ändå, och tänk va, jag måste ha sparat minst en femhundrakronorshandling på att inte varit på affärn på en vecka.

Bara för att jag nu känner att knät är bättre och blåsorna på fötterna blivit bättre så har jag blivit förkyld. Jag vill inte vara med längre, det räcker med motgångar för tillfället!

Igår fick jag en lite kul länk till ett klipp på Aftonbladet. Kiss spelade här i helgen och jag tror det är lite influerat av det. Här är länken, öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Jultomtens kropp är röd och vit för att han är reklam för Coca-Cola."
Julian, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008