Torsdag

Igår så låg jag hemma och kurerade mig, kände mig bättre på eftermiddagen/kvällen och bestämde middagsdejt tills idag. Vaknade imorse med grymt ont i halsen och en näsa som var väldigt full med snor. Egentligen borde jag väl ägnat även idag åt att kurera mig men det hade jag inte riktigt tid med tyvärr.

Sjukgymnastbesök. Äntligen ser jag slutet på denna knäskadan! Sista sjukgymnasttiden är bokad! Det är inte förräns den 26:e men det känns ändå bra på nåt sätt. Därmed inte sagt att mitt knä kommer vara i topptrim då men då ska jag klara mig på egna övningar. Japp, 7:e mars till 26:e juni, det är ett bra tag det, och sen så ska jag fortsätta tränatränaträna knät.

Efter sjukgymnasten idag var jag helt slut. Att träna med förkylning är jobbigt!!!! Helt svettig åkte jag iväg för att tvätta bilen. Mitt i biltvättandet så kommer jag ju på att jag kanske skulle avboka min middagsdejt, vilket jag också gjorde. Jag kommer aldrig få nån middagsdejt, det kommer bara massa dumheter emellan.

När bilen var ganska ren så skjutsade jag Mamma till Willys. Det är en hel del skillnad i pris på Willys och självscanningsaffären. Men eftersom mina pengar för månaden är slut så får jag kredithandla på Ica-kortet på scanningaffären i allafall. Nu när jag skjutsade så fick jag en filmjölk och en jordgubbsfil av Mamma som tack för hjälpen, ungefär det jag skulle ha alltså. Sen hem till Mamma och lämna av henne och så åkte jag iväg till scanningaffären. Nu hade jag ju det jag behövde i matväg men en fasadflagga behövde jag också och det kunde scanningaffären uppbåda, jag vill inte ha mer skäll av grannen över att jag skändar svenska flaggan genom att ha en trasig en.

Det var en väldig tur att det var rea på fasadflaggorna, jag åkte förbi Jet på vägen till Willys, schlorp sa det i tanken och jag gjorde av med 650 spänn!

Äntligen kunde jag bege mig hemöver, nästan, skulle bara förbi syrran en sväng. När jag kommer till syrran så har hon fått en ny bekantskap, Mio heter han. Mio ska bo hos syrran en vecka nu när matte åker över storpölen på semester. Denna Mio är en vit herdehund, en äkta sån. Han var så liten och smal. Försynt och försiktig, nästan feg. Det mötet kändes ju lite konstigt då jag nu är van vid en annan vit hund, Iza the virrpannaschäfer.

Här har ni Mio, också en snygging om än lite liten dårå:

Syrran, som tagit bilderna på Mio, skickade med en bonusbild på vår favorit Iza också:

Skål på er!

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En kropp är något som tar slut i skorna."
Allan, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008