Söndag

Det är inte bara jag som reagerar mot det här med övervakningssamhället, hittade detta i hyresgästföreningstidningen:

Igårkväll så såg jag och MrT på fotbolls-EM. Det gick inget vidare för Sverige för de förlorade mot Spanien. Då kom nästa match, Ryssland mot Grekland, som då blev lite viktig för Sveriges chanser att avancera till kvartsfinal. Den senare matchen behövde inte T kolla på lika intensivt utan fick en ny vinkel på detta med att se fotboll.

Hur spelarna ser ut. Och jösses vilken skillnad det är på benen på spelarna. Oj, Greklands målvakt påminner om George Clooney, hur gammal är han egentligen? Clooney var född -61, målvakten har jag inte en aning om.

Hela laget har samma märke på dräkterna, får de ha vilka skor de vill? Tydligen så går det bra eftersom Grekerna spelade i Adidasmundering och vi såg skor från Puma och Nike. Ryssland spelade i Nike-dräkter och hade Adidasskor. Tydligen så hade det varit nåt liv om det när det gällde svenska laget för att nån hade haft "fel" skor och då brutit kontraktet. Verkar vara rena rama cirkusen det där med sponsring och reklam.

Vi hade i allafall en mycket trevlig kväll som, förutom fotboll, innehöll två filmer. En, har glömt vad den hette, handlade om tjuvar som var exakt hur klantiga som helst, ganska underhållande trots allt jag tittade inte riktigt hela tiden. Sen så hittade vi Djävulen Bär Prada och den hade inte MrT sett. Det är en söt liten film som bärs upp av Meryl Streep som spelar någon form av modeorakel och är sååå dryg, så dryyyg. Den började sent och T somnade som vanligt innan den var slut.

Imorse väcktes jag av ett samtal från Befälhavaren. Jag hade faktiskt lovat att jag skulle skjutsa Befälhavare, syster och hund idag, det var bara det att jag trodde det skulle vara på eftermiddagen. Det var ju bara att gå upp och åka för att hämta, det lät som det var väldans bråttom så jag hann inte ens komma i kläder utan åkte i pyjamas, men det gick det också!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Knäskålarna är som två sköldpaddor som ska skydda knäna mot överfall."
Ville, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008