Söndag

Ryssland vann! Helt galet! Men ryssarna spelar efter min filosofi, skjuter man inte så blir det inga mål, skott kommer hela tiden och dessutom springer de omkring som värsta duracell-kaninerna. Vilken tur att jag inte satte några pengar på Holland.

Idag har jag varit helt slut efter gårdagens utflykt. Jag bestämde igårkväll att jag skulle åka och handla idag, förberedde med pantflaskor/burkar i hallen. Hela dagen kände jag att jag inte orkade åka iväg till affärn, när jag sen började känna att jag nog kanske skulle klara av affärn så ser jag på msn och telefonen att S-J har hört av sig en massa gånger. Datorn stod i sovrummet och där låg även mobilen på laddning så jag hade ju inte märkt nåt av S-Js kontaktförsök.

Anledningen till att han hörde av sig var såklart att vi fortfarande inte varit ute på nån hojtur och han tyckte att idag skulle passa alldeles utmärkt. Tyvärr aå kände jag mig gammal och trött och var tvungen att tacka nej.

När jag sen fått på mig kläder och är nästan på väg mot affären så ringer Robban helt sådär bara. Han tyckte att vi skulle ta en öl men eftersom jag fortfarande kände att affärn var viktigast så fick jag tacka nej, jag skulle ju köra bil. Jag tror det var så att Robban kände att han behövde en öl innan kvällens fotboll, Italien mot Spanien. Robban håller på Italien i alla lägen!

Jag kanske borde kolla lite på fotbollen, så jag vet om jag ska gratulera eller inte till Robban. Det går ju att lyssna på fotbollen om jag ligger i sängen och ser. Jäjä, hej sålänge!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Man har inre och yttre organ. De yttre syns bäst."
Magnus, 10 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008