Måndag

Jag lyssnade på fotbollen igår, det gick till förlängning och straffar och då vann Spanien. Det borde väl ändå betyda att det är de bästa lagen som är kvar när kvartsfinaler går till förlängning va?

Idag var jag och syrran bjudna till Mamma på mat. Vi fick potatismos och köttfärslimpa, jättegottigt! Mattiden var inte den vanliga utan lite tidigare, det var för att det var en lägenhetsvisning som syrran skulle på. Det slutade med att vi alla tre gick på visningen och att jag vill ha lägenheten. Men vad jag vill och hundarna skiter osv....

Eftersom jag måste låna hela beloppet så får jag en lånekostnad på 6500:-, efter vad jag kollade på compricer.se, och så 2900:- hyra på det, det går bara inte ihop sig för mig. Nära femsiffrigt i boendekostnad går liksom inte med min ekonomi. Vad jag klarar är väl max 5000:-/månaden skulle jag tro, kanske något mer.

Kul att se att det faktiskt finns fina lägenheter i lugna områden där man inte behöver se sig över axeln två gånger när man går ut.

Så nu ska jag deppa lite över att jag har så aptaskig ekonomi att en lägenhet i ett tryggt område endast är en dröm för mig.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Hjärtat blir väldigt varmt när vi är glada."
Tone, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008