Måndag

Ojsan, hela helgen bara gick åt till annat än att skriva dagbok.

På lördagen var jag helt säker på att jag skulle tvätta en maskin på söndagen. Det beslutet slutade med att det blev hela tre maskiner tvättade på lördagen. Det beslutet visade sig vara helt rätt för på lördagen såg det ut såhär:

Det tvättades lakan och handdukar och till sist även kläder. Efter det kände jag att jag själv var i behov av rengöring så jag duschade, tvättade håret och använde rakhyveln på strategiska ställen. På kvällen fick jag fotvård av Mamma och efter det sov jag som en sten hela natten. Kan läkaren skriva ut recept på fotvård några gånger i veckan så får jag nog ordning på sömnen tror jag!!

Söndag och idag har det inte varit lika bra fart på vår naturella torktumlare. Idag har Åskar varit här i omgångar och mycket men bara en gång så försvann elen ett kort litet tag. För er som aldrig upplevt åska på landet kan jag upplysa om att elen brukar blinka till rätt så ofta vid åskväder och ibland försvinna längre stunder. Vi har varit noga med att dra ur telefonjacket nu också så att vi vänjer oss tills vi får en ny trådlös telefon.

Som av en händelse så skickade jag sms till syrran om att hon kunde ju köpa en billig trådlös telefon och som av en händelse så hittade hon en på årets bästa loppis. Pris: 20:-!!! Hon skickar den med systersonen och flickvännen som åker hit upp på onsdag.

Idag har jag pratat med Hälsocentralen, det heter så här och inte som hemma med vårdcentral. Det har blivit dags för p-spruta igen och Cam är inte i närheten. De är så snälla här, jag fick tid 09:00 , det går inte riktigt ihop sig med mina sov- och vakentider så nu blir det natti genast här.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Huden är en sorts sovsäck. Inne i den kan man känna sig varm och trygg."
Ola, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008